Με αφορμή την αυτοβιογραφία του Μάθιου Πέρι, με τον τίτλο Friends, Lovers and The Big Terrible Thing, το περιοδικό ΟΚ! ξεφυλλίζει σημαντικά κεφάλαια της ζωής του.

;Oταν νοσηλεύτηκε για 5 μήνες το 2019, ξεκίνησε να πληκτρολογεί τις αναμνήσεις του στο κινητό του. Μόλις έφτασε στις 110 λέξεις, το έδειξε στον μάνατζέρ του και εκείνος τον παρότρυνε να μη σταματήσει. Συνέχισε να γράφει στο σπίτι του, δύο ώρες την ημέρα. «Ήταν δύσκολο να έρχομαι αντιμέτωπος με όλα αυτά. Όποτε έφτανα σε ένα σημείο που δεν ήθελα να μοιραστώ, σκεφτόμουν τους ανθρώπους που θα βοηθούσα και αυτό με έκανε να συνεχίζω». Στην αφιέρωση της πρώτης σελίδας γράφει: «Για όλους που υποφέρουν εκεί έξω. Ξέρετε ποιοι είστε»

Πιο αποκαλυπτικός από κάθε άλλη φορά ο Μάθιου Πέρι, ο «Τσάντλερ Μπινγκ» από «Τα Φιλαράκια», μιλά ανοιχτά για όλα. Μεταξύ άλλων, ο διάσημος ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι σε ηλικία δεκατεσσάρων χρόνων ήπιε ένα «ολόκληρο μπουκάλι» κρασί και έπειτα «έπινε κάθε μέρα» μέχρι τα 18 του. Είπε πως έφτασε ένα βήμα πριν από τον θάνατο και πως ήταν σε κώμα για δύο εβδομάδες.

Ένας μεγάλος έρωτας

Εμεί ξεχωρίσαμε το απόσπασμα όπου μιλάει για την Τζούλια Ρόμπερτς: «Όταν πρότειναν στην Τζούλια Ρόμπερτς να συμμετέχει σε ένα επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της σειράς εκείνη είχε πει ότι θα το έκανε μόνο εάν θα ήταν μέρος της δικής μου ιστορίας. Έπρεπε να προσπαθήσω να την πείσω».

Με την Τζούλια Ρόμπερτς υπήρξαν ζευγάρι και στη ζωή αλλά και στη σειρά, όταν εκείνη συμμετείχε ως γκεστ σε ένα επεισόδιο της δεύτερης σεζόν.

Το ειδύλλιο μεταξύ τους δεν άργησε να ξεκινήσει, με τους δυο τους να φλερτάρουν επικοινωνώντας μέσω fax. Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα είχαν ήδη γίνει ζευγάρι. Δυο μήνες κράτησε η σχέση τους. Ο δικός του φόβος εγκατάλειψης βγήκε και πάλι στην επιφάνεια, με τον Μάθιου να «επιστρέφει» ασυνείδητα στα πρώτα χρόνια της ζωής του και στη διάλυση της οικογένειάς του, όταν τους εγκατέλειψε ο πατέρας του. «Εάν δείξω ποιος είμαι πραγματικά, τότε μπορεί να με προσέξεις. Ίσως όμως με προσέξεις αρκετά και αποφασίσεις να με αφήσεις». Μέχρι σήμερα ο Μάθιου Πέρι δεν έχει παντρευτεί ποτέ και δεν έχει αποκτήσει παιδιά. «Είμαι μόνος, αλλά υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που με κρατούν ασφαλή» έχει εξομολογηθεί. «Πιστεύω ότι θα γινόμουν ένας πολύ καλός πατέρας».

Φωτογραφίες: Getty Images/Ideal Image, Alamy.Zuma/Mega/Visual Hellas, Abaca

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ