Σαν «βόμβα» έσκασε το βράδυ της Τετάρτης 10/4 η είδηση για τον γάμο της Μαρί Κωνσταντάτου και του Γιάννη Κεντ. Το ζευγάρι βρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης της Μαρίνας Λεόν που πραγματοποιήθηκαν στο φουαγιέ του θεάτρου Παλλάς και εκεί η Μαρί Κωνσταντάτου αποκάλυψε πως έχει παντρευτεί εδώ και περίπου έναν χρόνο με τον θεατρικό παραγωγό.

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή το 2019. Ο Γιάννης Κεντ και η Μαρί Κωνσταντάτου ήταν αρχικά φίλοι. Οι δυο τους αγαπούν πολύ το θέατρο και τις φιλανθρωπικές δράσεις και έτσι βρέθηκαν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Η φιλία μετατράπηκε σε μια τρυφερή σχέση. Όλα αυτά τα χρόνια μάλιστα οι δυο τους κρατούν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ και έχουν μια αθόρυβη σχέση.

Η αλήθεια είναι πως οι φωτογράφοι τους έχουν απαθανατίσει συχνά πυκνά κάνουν τις βόλτες τους στην καρδιά της Αθήνας, αλλά και σε καλλιτεχνικά δρώμενα που εμφανίζονται μαζί.

Πριν από λίγες μέρες τους είδαμε μαζί στην παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγράμματος του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024, αλλά και στην προβολή του ντοκιμαντέρ «150 Χρόνια Μεγάλη Βρετανία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία» στο Παλλάς.

Ωστόσο, στη χθεσινή τους κοινή έξοδο έγινε και η αποκάλυψη για τον γάμο, έναν γάμο που έγινε πριν από έναν περίπου χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, λοιπόν, η ηθοποιός αποκάλυψε πως το ζευγάρι έχει παντρευτεί εδώ κι έναν χρόνο με πολιτικό γάμο. Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση των ρεπόρτερ εάν σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Γιάννη Κεντ, η Μαρί Κωνσταντάτου τόνισε πως το έχουν ήδη κάνει. Η ίδια δήλωσε πως παντρεύτηκαν μυστικά με τον Γιάννη Κεντ έναν χρόνο πριν αφού σε λίγο καιρό έχουν επέτειο. «Είμαι πολύ καλά. Έχω παντρευτεί. Σας το λέω τώρα, έχει περάσει πολύ καιρός» είπε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια εκδήλωση ήταν παρών και ο Γιάννης Κεντ, ωστόσο δεν ήταν δίπλα της όταν έγινε η αποκάλυψη. Και η Μαρί Κωνσταντάτου έσπευσε να τον ενημερώσει: «Μιλάω για τον γάμο μας».

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ