Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ έφυγε από τη ζωή στα 54 της χρόνια προδομένη από την καρδιά της. Aπλή σύμπτωση ή τραγική ειρωνεία, στην οικογένεια Πρίσλεϊ η καρδιά ήταν αυτή που τους πρόδιδε από νωρίς. Το 1977 «ο βασιλιάς του Rock ‘n’ Roll!» πέθανε ξαφνικά από ανακοπή.

Μόλις 4 ημερών σε μαιευτήριο του Τενεσί των ΗΠΑ (γεννήθηκε 1 Φεβρουαρίου 1968), στην αγκαλιά της μητέρας της, Πρισίλα, και του
πατέρα της Έλβις Πρίσλεϊ.

Το 1979, δύο χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του, ο πατέρας του, Βέρνον, έφυγε από τη ζωή στα 63 του και εκείνος από ανακοπή. Η μοναχοκόρη του Έλβις Πρίσλεϊ δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη θλιβερή οικογενειακή «παράδοση» και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, μόλις στα 54 της χρόνια, άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο γάμος αστραπή με τον Νίκολας Κέιτζ

Πολλά έχουν γραφτεί για τους άντρες της ζωής της. Ωστόσο ο δεσμός που τη σημάδεψε ήταν αυτός με τον Νίκολας Κέιτζ. Κι ας κράτησε λίγο. Ήταν το 1998 όταν διέλυσε τον αρραβώνα της με τον μουσικό Τζον Οσζάικα. Αιτία; Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον Αμερικανό ηθοποιό. Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ γνώρισε τον Νίκολας Κέιτζ σε ένα πάρτι. Ο ηθοποιός ήταν μεγάλος θαυμαστής του πατέρα της.

Τον Οκτώβριο του 2001 με τον Νίκολας Κέιτζ σε έξοδό τους στο Μπέβερλι Χιλς.

«Πήγα σε ένα πάρτι όπου δεν ήξερα ποιον θα συναντήσω. Εκεί ήταν ένα όμορφο κορίτσι στη μέση του δωματίου φορώντας μια κοντή δερμάτινη φούστα και ένα γούνινο τζάκετ. Με κοίταξε με αυτά τα μεγάλα, εκφραστικά μάτια τα οποία έλεγαν από μόνα τους μια θλιβερή ιστορία» έχει εξομολογηθεί ο Αμερικανός ηθοποιός για την πρώτη τους συνάντηση. Το 2002 παντρεύτηκαν, όμως ο τρίτος γάμος της μοναχοκόρης του Έλβις Πρίσλεϊ κράτησε μόνο τρεισήμισι μήνες.

Φωτογραφίες: Zuma/Mega/Visual Hellas, Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ