Η Ιωάννα Μαλέσκου περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε μια ημέρα μετά τη γιορτή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου που είχε κρατήσει μυστικό μέχρι τώρα ότι είναι έγκυος και παράλληλα δημοσίευσε φωτογραφία που φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλιά.

Καθόλη τη διάρκεια της σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Δανιά έχει κρατήσει την ίδια διακριτική στάση προφυλάσσοντας από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους τον περίπου 1,5 χρόνο που είναι μαζί ήταν ελάχιστες.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς είχαν ήδη πραγματοποιήσει ρομαντικές αποδράσεις στο Ναύπλιο και τη Μονεμβασιά, όταν ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε να αποχωρούν μαζί από το θέατρο «Μουσούρη» τον Νοέμβριο του 2021.

Η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Κωνσταντίνο Δανιά τον Νοέμβριο του 2021. (NDP)

Εξάλλου τα δημοσιεύματα για τον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά υπήρχαν ήδη από το καλοκαίρι του ίδιου έτους και αναφέρονταν στις ώρες που περνούσε στο κτήμα του γοητευτικού εκπαιδευτή σκύλων η παρουσιάστρια.

Το φετινό καλοκαίρι ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε ακόμα δύο φορές. Η μία στην παράσταση «Τι ζούμε ρε» στο θέατρο Άλσος.

Η Ιωάννα Μαλέσκου με τον σύντροφό της τον Ιούλιο του 2022 στο θέατρο Άλσος. (NDP)

Λίγες ημέρες αργότερα η Ιωάννα Μαλέσκου ταξίδευε στο Νησί των Ιπποτών. Εκεί βρισκόταν ήδη ο σύντροφός της, καθώς συμμετείχε με επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Wingfoil, ένα νέο σχετικά θαλάσσιο σπορ που προέρχεται από το σερφ, στο οποίο ο Κωνσταντίνος Δανιάς έχει αδυναμία.

Το ζευγάρι έμεινε τότε στο Rodos Palace, με τον φακό του ΟΚ! να τους εντοπίζει στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος των θαλάσσιων αγώνων στο πολυτελές ξενοδοχείο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Κωνσταντίνος Δανιάς βραβεύτηκε, με την Ιωάννα Μαλέσκου να απαθανατίζει τη στιγμή φανερά συγκινημένη.

Το ζευγάρι στο Νησί των Ιπποτών το καλοκαίρι του 2022. (Nicola Nanev)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ