Η Ιωάννα Μαλέσκου θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν, στις 30 Αυγούστου, με ανανεωμένη διάθεση και σε αυτό μάλλον συμβάλει και ο νέος της σύντροφος. Η παρουσιάστρια του Love it έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Δανιά.

Ο άντρας που της «έκλεψε» την καρδιά είναι εκπαιδευτής σκύλων. Αυτό είναι κι ένα από τα πράγματα που τος ενώνουν αφού είναι γνωστή η αδυναμία που έχει Ιωάννα Μαλέσκου στον σκύλο της, τη Μπαλού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, οι δυο τους να κάνουν πολύ καλή παρέα και περνούν πολλές ώρες μαζί. Τα άτομα από τον στενό τους φιλικό κύκλο κάνουν λόγο για μια τρυφερή φιλία, η οποία προχώρησε σε κάτι παραπάνω.

Η Ιωάννα Μαλέσκου συχνά, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ακόμα και βραδινές ώρες, επισκέπτεται το κτήμα στην Παλλήνη, όπου είναι η επαγγελματική έδρα του γοητευτικού εκπαιδευτή. Ο Κωνσταντίνος Δανιάς έχει επίσης αγάπη για τις μηχανές και δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε την εμφάνιση της παρουσιάστριας με μια μηχανή στο τρέιλερ της εκπομπής.

Εμείς ρίξαμε μια ματιά στον λογαριασμό τους στο Instagram και διαλέξαμε τις φωτογραφίες του που αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητά του.

Αγαπά τα θαλάσσια σπορ

Λατρεύει τις μηχανές

Έχει ήδη εμβολιαστεί

Αγαπά τα σκυλιά αλλά και τις γάτες

Συμμετέχει σε καμπάνιες ενημέρωσης για θέματα υγείας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ