Δρόμους χωριστούς φαίνεται πως τραβούν μετά από 10 χρόνια γάμου και 13 χρόνια κοινής ζωής η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας. Η γνωστή δημοσιογράφος και ο πρώην πια σύζυγός της ήταν ζευγάρι από το 2010 και παντρεύτηκαν το 2013.

Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η είδηση ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στον αέρα της εκπομπής εδώ και λίγο καιρό αποφάσισαν και οι δύο από κοινού ότι η σχέση αυτή έχει κάνει τον κύκλο της και πως πρέπει να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Ο γάμος στη Νέα Υόρκη

H Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας παντρεύτηκαν την 1η Αυγούστου 2013 στη Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι αρχικά είχε ακουστεί ότι ετοίμαζε θρησκευτικό γάμο για το καλοκαίρι του 2013. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι δυο τους έφυγαν για Νέα Υόρκη. Και εκεί παντρεύτηκαν την 1η Αυγούστου στο δημαρχείο της πόλης.

Η Εύα Αντωνοπούλου είχε φορέσει ένα λευκό νυφικό Konstadinos Melis by Laskos.

Mετά τον γάμο οι δυο τους φωτογραφήθηκαν στο Central Park και δέχθηκαν δεκάδες ευχές από τους διαδικτυακούς τους φίλους δημοσιέυοντας φωτογραφίες στα social media.

Το ζευγάρι έκανε ελάχιστες κοινές εμφανίσεις κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις, αλλά και στο γήπεδο.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε επίσης:

Εύα Αντωνοπούλου – Παναγιώτης Αρκουμανέας: Χωρισμός έπειτα από 10 χρόνια γάμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ