Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το ΟΚ! κάνει μια αναδρομή στα love stories: την πρώτη τους γνωριμία, τη δημιουργία οικογένειας, τις δηλώσεις αγάπης αλλά και τα μυστικά για μια επιτυχημένη σχέση, όπως τα αποκαλύπτουν οι ίδιοι. Διάσημα ζευγάρια που άντεξαν στον χρόνο επιβεβαιώνοντας πως ο γάμος δεν πληγώνει τον έρωτα.

Ντέιβιντ & Βικτόρια Μπέκαμ

Το 1997 ήταν η χρονιά που ενώθηκαν οι δρόμοι τους. Η 47χρονη σχεδιάστρια μόδας εκείνη την εποχή ήταν μέλος του μουσικού συγκροτήματος των Spice Girls και ο 46χρονος αθλητής ανερχόμενος άσος του ποδοσφαίρου. «Ο έρωτας με την πρώτη ματιά υπάρχει. Θα σου συμβεί στο lounge της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν ήξερα ποιος ήταν, δεν είχα ιδέα από ποδόσφαιρο» έχει πει η ίδια για την πρώτη συνάντηση με τον μετέπειτα σύζυγό της. Εκείνος από την πλευρά του την είχε ήδη ξεχωρίσει, όπως αποκάλυψε, ενώ ήταν ιδιαίτερα ντροπαλός στην πρώτη τους επαφή. Ο αρραβώνας τους δεν άργησε να έρθει και τον Ιανουάριο του 1998 το ανακοίνωσαν μέσω συνέντευξης Τύπου. Τον Μάρτιο του 1999, τέσσερις μήνες πριν από τον γάμο τους στην Ιρλανδία, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Μπρούκλιν. Ακολούθησαν ο Κρουζ, ο Ρόμεο και η Χάρπερ. «Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο σε ό,τι κάνουμε αλλά είναι σημαντικό να περνάς καλά και να απολαμβάνεις την παρέα του άλλου. Λατρεύω να είμαι μαζί του» εξομολογήθηκε πρόσφατα η Βικτόρια αναφερόμενη στο μυστικό επιτυχίας του γάμου τους που κρατάει 22 χρόνια.

Μπιγιονσέ & Jay Z

«Ήμουν 18 ετών όταν συναντηθήκαμε πρώτη φορά και 19 όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε. Πριν από την ηλικία των 25 δεν θα παντρευόμουν ποτέ. Αισθάνομαι ότι πρέπει πρώτα να γνωρίσεις τον εαυτό σου. Ήμασταν φίλοι, μιλούσαμε στο τηλέφωνο και αυτή είναι μια τόσο σημαντική βάση για μια σχέση» έχει αποκαλύψει η 40χρονη πλέον σταρ αναφερόμενη στην 20ετή σχέση της με τον 52χρονο ράπερ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά τον Απρίλιο του 2008 και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τη 10χρονη Μπλου Άιβι και τα 4χρονα δίδυμα Ρούμι και Σερ. Ο γάμος τους πέρασε διάφορες κρίσεις, με σοβαρότερη εκείνης που είχε να κάνει με την απιστία του Jay-Z, την οποία τον Νοέμβριο του 2017 ο ίδιος παραδέχτηκε δημόσια: «Οι περισσότεροι άνθρωποι φεύγουν, με τα διαζύγια να φτάνουν στο 50%, γιατί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τον εαυτό τους. Το πιο δύσκολο είναι να τον αντιμετωπίσεις και να δεις τον πόνο που προκάλεσες στο πρόσωπο του άλλου. Χρησιμοποιήσαμε την τέχνη μας σχεδόν σαν μια συνεδρία ψυχοθεραπείας».

Νίκος Χατζηνικολάου & Κρίστυ Τσολακάκη

Όταν έκανα πρόταση γάμου στην Κρίστη, τράβηξα ένα βράδυ το χειρόφρενο σε φανάρι που μόλις είχε ανάψει πράσινο, γύρισα με τεράστια ηρεμία ενώ κόρναραν εκατοντάδες αυτοκίνητα από πίσω, της έκανα πρόταση, τη φίλησα, εκείνη είχε αγχωθεί πάρα πολύ, ίδρωνε γιατί μας κόρναρε και μας μούτζωνε η μισή Αθήνα και μετά το κατέβασα και έφυγα στο επόμενο φανάρι, με διάφορους τύπους να με μουτζώνουν γύρω γύρω και εγώ να γελάω» είχε αποκαλύψει ο 59χρονος δημοσιογράφος – παρουσιαστής σε μία από τις σπάνιες αναφορές στην προσωπική του ζωή. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2002 και παντρεύτηκε στις 24 Ιουνίου του 2004. Στα 17 χρόνια έγγαμου βίου απέκτησαν τρία παιδιά, τον Αλέξανδρο, τον Κωνσταντίνο και την Εύα, ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει ακόμα έναν γιο, τον Πάνο, από τον γάμο του με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση.

Ντένζελ Ουάσινγκτον & Πολέτα Πίρσον

Ο 67χρονος βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός γνωρίστηκε με τη σύζυγό του το 1977 στα γυρίσματα της τηλεταινίας Wilma, στην οποία συμμετείχαν και οι δυο. «Τότε τη συνάντησα, αλλά απλά την είδα, δεν την είχα γνωρίσει» έχει πει σε συνέντευξή του. Το ζευγάρι –μετά από τρεις προτάσεις γάμου– παντρεύτηκε τελικά το 1983 και απέκτησε τέσσερα παιδιά, ενώ το 1995 ανανέωσαν τους όρκους τους στη Νότια Αφρική με τον κληρικό Ντέσμποντ Τούτου, που είχε τιμηθεί με Νόμπελ Ειρήνης. «Εκείνη έκανε τη δύσκολη δουλειά» έχει εξομολογηθεί ο Ντένζελ Ουάσινγκτον τονίζοντας πόσο σημαντική ήταν η συμβολή της Πολέτα στον μακροχρόνιο γάμο τους. Με τη σειρά της η ίδια έχει δηλώσει: «Ο έρωτας σε μια ιστορία αγάπης έχει να κάνει με το πώς ξεπερνάς τις δοκιμασίες που συναντάς. Το πάθος, ο πόθος είναι εύκολα. Μια πραγματική ιστορία αγάπης είναι η νίκη της απέναντι στις δυσκολίες», ενώ πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι που λένε ότι ήξεραν αμέσως ότι ο σύντροφός τους είναι το άλλο τους μισό, λένε ψέματα. Είναι ένας μαραθώνιος, όχι ένα σπριντ!

Πέγκυ Ζήνα & Γιώργος Λύρα

Η ιστορία τους θα μπορούσε να αποτελεί σενάριο ταινίας, με την τραγουδίστρια σε ηλικία 14 ετών να εύχεται στον μετέπειτα αγαπημένο της «βίον ανθόσπαρτον». «Έχω δει τον σύζυγό μου ντυμένο γαμπρό δύο φορές! Η μαμά μου ήταν φίλη με την πρώτη γυναίκα του Γιώργου, την Καίτη Φίνου, και έτσι έγινε και βρεθήκαμε στον γάμο» είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της το 2013. Η σχέση τους μετράει 26 χρόνια, ενώ επίσημα αντάλλαξαν όρκους αγάπης και αφοσίωσης το 2007. Τέσσερα χρόνια μετά ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Ηλέκτρα. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Ενώπιος ενωπίω η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους: «Αν είχα μια ζυγαριά, θα έλεγε πως το μυστικό για να σωθεί μια τέτοια σχέση είναι ο άλλος άνθρωπος να μη βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. Ο Γιώργος είναι πάντα πίσω από τις κάμερες», ενώ πρόσθεσε: «Ο δεύτερος λόγος που μας έχει κρατήσει μαζί τόσα χρόνια είναι ότι ο Γιώργος έχει μεγαλύτερα όνειρα από μένα για μένα».

Καίτη Γαρμπή & Διονύσης Σχοινάς

Ήταν το 1993 όταν ο Διονύσης Σχοινάς είδε την Καίτη Γαρμπή και έσκυψε στο αυτί του Λάμπη Λιβιεράτου λέγοντάς του «αυτή είναι η Γαρμπή; Εγώ αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ». Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 και ο ίδιος ξαφνιάζει το τηλεοπτικό κοινό και τους παρευρισκόμενους στην εκπομπή Μπράβο με τη Ρούλα Κορομηλά κάνοντας δημόσια πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Έκτοτε έχουν περάσει 25 χρόνια, οι δυο τους έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Δημήτρη, ενώ, όπως έχουν τονίσει, δεν έχουν φτάσει ποτέ κοντά στον χωρισμό. «Δεν επιτρέπω τα ντεσιμπέλ λόγω φωνής μέσα στο σπίτι. Πριν φωνάξουμε ο ένας στον άλλο, έχω πάρει το αμάξι και έχω κάνει μια βόλτα στο τετράγωνο και ξαναγυρίζω πίσω στη γυναίκα μου» έχει πει ο Διονύσης Σχοινάς, με την Καίτη Γαρμπή να προσθέτει: «Δεν φτάσαμε ποτέ κοντά στο διαζύγιο, ποτέ καταιγίδες, μόνο ψιλοβρόχια».

Κέβιν Μπέικον & Κίρα Σέντγουικ

Στην αρχή της γνωριμίας τους η 56χρονη ηθοποιός δεν φαινόταν να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα. «Σίγουρα δεν ήταν ο τύπος μου» έχει παραδεχτεί για την πρώτη τους συνάντηση στα γυρίσματα της ταινίας Lemon Sky. Όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά, με τους δύο ηθοποιούς να παντρεύονται τελικά τον Σεπτέμβριο του 1988 και να αποκτούν δύο παιδιά, τον Τράβις και τη Σόσι. «Έχει κάνει περισσότερες θυσίες από ό,τι εγώ. Δεν έχει τίποτα ανταγωνιστικό μέσα της όσον αφορά εμένα. Παίρνει τις δικές μου επιτυχίες σαν δικές της και έτσι είμαι κι εγώ» έχει πει ο ίδιος απαντώντας σε ερώτηση για το πώς καταφέρνουν να παραμένουν ευτυχισμένοι μαζί εδώ και 34 χρόνια.

Σάρα Τζέσικα & Μάθιου Μπρόντερικ

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 –λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ– η 56χρονη σταρ γνωρίστηκε με τον μετέπειτα σύζυγό της μέσω του αδελφού του. «Άφησε ένα πολύ γοητευτικό, διακριτικό μήνυμα στον τηλεφωνητή, τύπου “γεια, είμαι ο Μάθιου Μπρόντερικ”» έχει αποκαλύψει η πρωταγωνίστρια του Sex and the City αναφερόμενη στις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους. «Θυμάμαι την πρώτη μας συνάντηση να τη βλέπω να περπατάει προς τον κινηματογράφο. Και είναι πολύ παράξενο αλλά το θυμάμαι πεντακάθαρα» έχει πει ο 59χρονος Αμερικανός ηθοποιός ανατρέχοντας στο παρελθόν. Τον Μάιο του 1997 παντρεύτηκαν, με τον γιο τους Τζέιμς να έρχεται στον κόσμο το 2002, ενώ οι δίδυμες Μάριον και Τάμπιθα γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας το 2009. Όπως έχει εκμυστηρευτεί η ίδια: «Πιστεύω ότι όσο περισσότερο κρατάει ο γάμος, επενδύεις όλο και πιο πολύ σε αυτόν. Οι νίκες του άλλου, όπως και οι απογοητεύσεις, είναι και δικές σου. Όσο πιο πολύ αισθάνεσαι όλα αυτά και τα βιώνεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να φανταστείς τη ζωή σου χωριστά»

Γκόλντι Χόουν & Κερτ Ράσαλ

Οι δύο Αμερικανοί ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 1968 στο σετ του μιούζικαλ The One and Only, Genuine, Original Family Band, όμως ο έρωτας δεν τους είχε χτυπήσει ακόμα την πόρτα. «Εγώ ήμουν 21 και εκείνος 16. Πίστευα ότι ήταν αξιολάτρευτος αλλά πολύ μικρός. Και μετά, χρόνια αργότερα, συναντηθήκαμε ξανά, μου άρεσε και θυμήθηκα ότι μου άρεσε, και μάλιστα πολύ, όταν τον είχα πρωτοδεί. Και οι δυο είπαμε ότι δεν θα βγαίναμε ποτέ έξω με συνάδελφο, οπότε αυτό δείχνει ότι “ποτέ μη λες ποτέ”» έχει πει η Χόουν αναφερόμενη στη δεύτερη συνάντησή τους, αυτή τη φορά στα γυρίσματα της ταινίας Στρατιώτες δίχως όπλα (1983). Από τότε μέχρι και σήμερα είναι μαζί, χωρίς όμως να έχουν παντρευτεί, ενώ έχουν αποκτήσει και έναν γιο, τον Γουάιατ. «Τα έχουμε πάει περίφημα χωρίς να έχουμε παντρευτεί. Μου αρέσει που κάθε μέρα ξυπνάω και βλέπω ότι είναι εκεί και ξέρω ότι έχω μια επιλογή. Πραγματικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να παντρευτούμε» έχει αποκαλύψει η ίδια έχοντας δυο γάμους στο ενεργητικό της πριν από τη σχέση ζωής με τον Κερτ Ρασέλ, η οποία μετράει σχεδόν 4 δεκαετίες.

Γουόρεν Μπίτι & Ανέτ Μπένινγκ

Γνωρίστηκαν το 1991 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίαςBugsy, όπου και πρωταγωνιστούσαν. «Όταν γνώρισα την Ανέτ, ένιωσα αμέσως ότι θα αλλάξει η ζωή μου. Θυμάμαι ότι είχα χάσει το ενδιαφέρον μου για το σκορδάτο κοτόπουλο που έτρωγα για 20 δευτερόλεπτα. Και ήταν πολύ καλό!» έχει αποκαλύψει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός για το πρώτο τους επαγγελματικό γεύμα, στο οποίο της είχε υποσχεθεί ότι δεν θα τη φλέρταρε όσο διαρκούσαν τα γυρίσματα. Βέβαια ο άτυπος αυτός κανόνας δεν τηρήθηκε, με τους δυο τους να βγαίνουν ραντεβού πριν ολοκληρωθεί η ταινία. Τα υπόλοιπα αποτελούν μέρος της ιστορίας. Παντρεύτηκαν το 1992 και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. «Πάντα ένιωθα ότι ήθελα να αποφύγω τον γάμο. Προσπαθούσα να αποφύγω το διαζύγιο. Δεν είχα καμία αμφιβολία όταν γνώρισα την Ανέτ ότι είχε φτάσει ο καιρός να παντρευτώ. Έγινα ένας αφοσιωμένος πατέρας και αυτά ήταν τα πιο συναρπαστικά χρόνια της ζωής μου με τα τέσσερα φανταστικά παιδιά μας» έχει πει ο ίδιος.

Τομ Χανκς & Ρίτα Γουίλσον

Το 1981 η ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα ηθοποιός και ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ Αμερικανός σταρ γνωρίστηκαν σε ένα επεισόδιο της σειράς Bosom Buddies, στην οποία συμμετείχαν. Τέσσερα χρόνια αργότερα οι δρόμοι τους συναντήθηκαν ξανά στα γυρίσματα της ταινίας Εθελοντές. «Όταν πρωτοκοιταχτήκαμε, υπήρχε σίγουρα αμοιβαία έλξη» έχει πει ο ίδιος. Παντρεύτηκαν το 1988 και μαζί απέκτησαν δύο γιους, ενώ εκείνος είχε ήδη δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο με τη Σαμάνθα Λούις. «Νομίζω όμως ότι αυτό που έχει σημασία είναι ότι παντρευτήκαμε για τους σωστούς λόγους. Όταν παντρεύτηκα τη Ρίτα, σκέφτηκα ότι θα πρέπει να αλλάξω κάποια πράγματα. Η σχέση μας δεν είναι μαγική, όπως φαίνεται στις ταινίες. Στην πραγματική ζωή η σχέση μας είναι δυνατή. Και οι δυο ξέρουμε πως ό,τι και να συμβαίνει θα είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο και θα το ξεπεράσουμε» έχει εξομολογηθεί ο Τομ Χανκς. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο χολιγουντιανός ηθοποιός κάθε χρόνο περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές στο σπίτι που διατηρεί στην Αντίπαρο.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης & Έφη Μουρίκη

«Δεν σου χαρίζεται ποτέ η αγάπη. Είναι πολύ εύκολο να γκρεμίσεις κάτι παρά να το χτίσεις» έχει πει η ηθοποιός μιλώντας για τα 33 χρόνια κοινής τους πορείας, με τον σύζυγό της να συμπληρώνει: «Πρέπει να μάθουμε να ζητάμε τα δύσκολα στις σχέσεις και όχι τις ευκολίες. Τι εννοώ; Μπορείς να πεις “εντάξει, δική μου είναι, την έχω δεδομένη”. Όχι, δεν είναι δική μου, δεν μου ανήκει. Πρέπει κάθε μέρα να αγωνίζομαι για να την έχω δίπλα μου». Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1988 στη Θεσσαλονίκη, όταν η Έφη Μουρίκη είχε ανέβει για μια παράσταση του Εθνικού Θεάτρου και ο ίδιος έπαιζε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν τοποθετηθεί δημόσια για την απόφασή τους να μην κάνουν παιδιά, με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να τονίζει: «Δεν θα ήμουν δίκαιος απέναντι σε ένα παιδί, είναι πολλές οι ώρες που ασχολούμαι με τη δουλειά μου. Σαφέστατα θα το αγαπούσα και θα ήταν χαρά στην οικογένεια. Όμως, όταν εγώ δουλεύω 18 ώρες την ημέρα, οι συνθήκες αυτές δεν θα εκπροσωπούσαν ένα βρέφος».

Γουίλ Σμίθ & ΤΖέιντα Πίνκετ Σμιθ

Ο 53χρονος Αμερικανός ηθοποιός γνωρίστηκε με τη δεύτερη σύζυγό του το 1994, όταν εκείνη συμμετείχε σε οντισιόν για τον ρόλο της φίλης του στην τηλεοπτική σειρά Ο πρίγκιπας του Μπελ Ερ. Παντρεύτηκαν το 1997 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ενώ ο Γουίλ έχει έναν ακόμα γιο από τον πρώτο του γάμο. Οι δυο τους, όπως έχουν αποκαλύψει, δεν αποτελούν το ιδανικό ζευγάρι, αφού μέσα στα χρόνια έχουν υποκύψει σε διάφορες αδυναμίες, ενώ έχουν βιώσει και αρκετές δύσκολες στιγμές. «Η Τζέιντα δεν πίστευε ποτέ στον συμβατικό γάμο. Στην οικογένειά της είχαν αντισυμβατικές σχέσεις. Μεγάλωσε πολύ διαφορετικά από μένα. Συζητούσαμε για ώρες ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος αλληλεπίδρασης σε ένα ζευγάρι» έχει εξομολογηθεί ο ίδιος, ενώ και οι δύο έχουν παραδεχτεί ότι κατά τη διάρκεια του γάμου τους που μετράει 24 χρόνια είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις γιατί δεν ένιωθαν ευτυχισμένοι. «Έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο εμπιστοσύνη και ελευθερία. Πιστεύουμε ότι ο καθένας πρέπει να βρει τον δρόμο του και ο γάμος για εμάς δεν μπορεί να αποτελεί φυλακή. Δεν προτείνουμε κάτι τέτοιο για τον καθέναν όμως, οι εμπειρίες από τις ελευθερίες που δώσαμε ο ένας στον άλλο και η ανιδιοτελής στήριξη αποτελούν για εμάς τον ορισμό της αγάπης».

Έλεν Τζένερις & Πόρτια Ντε Ρόσι

Οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν πρώτη φορά σε μια κοινωνική εκδήλωση λίγα χρόνια πριν ξεκινήσει η σχέση τους. «Ήξερα ότι η Έλεν είναι η μοναδική για μένα όταν την είδα πρώτη φορά, αλλά μου πήρε τρία χρόνια να της πω πώς νιώθω γιατί τότε συμμετείχα στη σειρά Άλι ΜακΜπιλ και δεν ζούσα ανοιχτά όπως ένα ομοφυλόφιλο άτομο. Κρυβόμουν και φοβόμουν ότι αν μιλούσα θα τελείωνε η καριέρα μου. Έτσι, δεν ήμουν έτοιμη να βγω με την πιο διάσημη λεσβία στον κόσμο» έχει αποκαλύψει η Πόρσια ντε Ρόσι. Το 2008, λίγο μετά τη νομιμοποίηση του ομόφυλου γάμου στην Αμερική, οι δυο τους παντρεύτηκαν, σε μια ρομαντική τελετή με λίγους φίλους και συγγενείς. «Με κάνει να γελάω, το οποίο είναι πραγματικά σημαντικό. Είναι η πρώτη φορά που ξέρω ότι κάθε κύτταρό μου θέλει να είναι με κάποιον για το υπόλοιπο της ζωής μου» έχει πει η Έλεν ντε Τζένερις για τη γυναίκα της ζωής της.

Έλτον Τζον & Ντέιβιντ Φέρνις

Για τον 74χρονο Βρετανό σταρ ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Με τον 59χρονο Καναδό αγαπημένο του γνωρίστηκαν το 1993 στο πάρτι που είχε παραθέσει ο Έλτον Τζον στο Λονδίνο. «Ένιωσα αμέσως έλξη για τον Ντέιβιντ. Ήταν καλοντυμένος και ντροπαλός αλλά και ανεξάρτητος. Το επόμενο βράδι δειπνήσαμε μαζί. Ερωτευτήκαμε πολύ γρήγορα» έχει εκμυστηρευτεί. Τον Δεκέμβριο του 2005 έγιναν ένα από τα πρώτα ομόφυλα ζευγάρια που υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Όταν εννέα χρόνια αργότερα ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων νομιμοποιήθηκε στην Αγγλία, παντρεύτηκαν, ενώ έχουν αποκτήσει δύο γιους μέσω παρένθετης μητέρας. «Κάθε Σάββατο για 16 χρόνια στέλναμε μια κάρτα όπου κι αν βρισκόμασταν στον κόσμο για να πούμε πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλο» έχει αποκαλύψει ο τραγουδιστής ερωτώμενος για το τι κάνουν για να διατηρήσουν τον έρωτά τους ζωντανό.

Από τη Μαρία Παπαϊωάννου και την Αγάπη Σιώρα. Φωτογραφίες: Getty Images/Ideal Image, Zuma/Visual Hellas, NDP Photo

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ