Τη μικρή τους πριγκίπισσα υποδέχθηκαν ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη. Σύμφωνα με το οkmag η ηθοποιός γέννησε με φυσιολογικό τοκετό το πρωί της Τρίτης 21 Νοεμβρίου στο μαιευτήριο Ιασώ.

Το μωρό ζυγίζει γύρω στα 2 κιλά και 900 γραμμάρια. Και φυσικά οι γονείς του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Οι δυο ηθοποιοοί άλλωστε, όπως και η γιαγιά του μωρού, Φιλαρέτη Κομνηνού δεν έκρυψαν στιγμή τον ενθουσιασμό τους για το νέο μέλος της οικογένειας.

Ο έρωτας του ζευγαριού και η πρόταση γάμου

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου έζησαν μια τρυφερή σχέση κρατώντας την μάλιστα -όσο μπορούσαν- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μιλώντας στην εκομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ο Γιώργος παπαγεωργίου είχε αποκαλύψει πώς έκανε πρόταση γάμου.

«Δεν ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό, το είχαμε συζητήσει. Η έκπληξη όμως υπήρχε. Δεν το περίμενε πότε θα γίνει. Η πρόταση γάμου έγινε έναν χρόνο πριν, στα γενέθλιά της σε μια παραδοσιακή ρομαντική ταβέρνα. Εκεί υπό τους ήχους δύο κανταδόρων, της έδωσα το μονόπετρο. Υπάρχει όμως και μια λεπτομέρεια, που παραλίγο να χαλάσει αυτήν την ρομάντζα.

Είχα πάρει ένα κουτί για το δαχτυλίδι και μέσα υπήρχε ένα φωτάκι, το οποίο φώτιζε διακριτικά κι ωραία το μονόπετρο, αν άνοιγες το κουτί από την σωστή μεριά. Έτσι όπως ήταν το κουτί, η Δανάη πήγε να το ανοίξει από την κάτω μεριά με αποτέλεσμα να χαλάσει όλο το εφέ. Της είπα “όχι μη”. Οπότε ήταν καντάδα και μετά “α δεν το πιστεύω”» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Ο πολιτικός γάμος στη Σύρο

Στις αρχές Αυγούστου το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο γάμος έγινε ανήμερα των γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη.

Τον πολιτικό γάμος, όπως σου αποκάλυψε το okmag τέλεσε η δημοτική σύμβουλος, Ειρήνη Δράκου που ήταν η δασκάλα της Δανάης Μιχαλάκη στην Ερμούπολη. Η νεαρή ηθοποιός που κατάγεται από το νησί της Σύρου και έζησε εκεί τα μαθητικά της χρόνια, έχει μεγάλη αδυναμία στη δασκάλα της και είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα την έχει στο πλευρό της σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή.

Ο γάμος έγινε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας, στην έπαυλη Τσιροπίνα στη Ντελαγκράτσια.

Το ζευγάρι ήταν ντυμένο στα λευκά με τον γαμπρό να έχει επιλέξει ένα λευκό κοστούμι με λευκό πουκάμισο –χωρίς γραβάτα και η νύφη ένα λευκό μακρύ νυφικό. Η Δανάη Μιχαλάκη είχε πιασμένα ψηλά τα μαλλιά της σε ένα κομψό σινιόν και δεν σταμάτησε να χαμογελά.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης ήρθε στις 7 Αυγούστου του 2023. Η Δανάη Μιχαλάκη αποκάλυψε την τριπλή χαρά που βιώνε και αποκάλυψε ότι θα γίνει μαμά μέσα από φωτογραφίες που άφηνε τη φουσκωμένη της κοιλιά να φανεί.

«Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό… μπιζελιού!», έγραψε η ηθοποιός ποζάροντας στα γαλανά κυκλαδίτικα νερά στη Φολέγανδρο και τον σύζυγό της να μιλά για την ευτυχία που περιμένουν στη ζωή τους.

Πριν από λίγες εβδομάδες,. η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και στη Ναταλία Αργυράκη για την απόφασή της να γίνει μητέρα. «Έχει τα καλά του και τα κακά του να με αντιμετωπίζουν ως μέλλουσα μαμά. Έχω καταφέρει πολλά χρόνια τώρα να μην έχω άγχος, και νομίζω πως ήθελα τόσο πολύ να γίνω μαμά, οπότε γιατί να αγχωθώ. Πάντα ήθελα να κάνω παιδί, αλλά πάντα έλεγε πως πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο πακέτο. Είναι βασικό στοιχείο να έχεις το άλλο σου μισό, να έχεις έναν άντρα, έναν σύντροφο, από την άλλη εγώ ακούω και το αντίθετο» είχε τονίσει η ηθοποιός.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ