Με πάνω από 45% διεκδικεί τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο νέος και ο πολιτικός που έγινε viral με το video της υποψηφιότητάς του, φαίνεται πως έχει πολλές πιθανότητες να διαδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα.

Χθες το βράδυ μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύντροφό του, Τάιλερ και τους συνεργάτες του, τον βουλευτή Επικρατείας Ευάγγελο Αποστολάκη και τη Δώρα Αυγέρη, βρέθηκαν από νωρίς στο γραφείο του στη Στουρνάρη, περιμένοντας τα επίσημα αποτελέσματα. Κάποια στιγμή αποφάσισαν να παραγγείλουν πίτσες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ερχόμενος από το γυμναστήριο, ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο του T-live για το πώς είναι η επόμενη ημέρα, μετά την αναμέτρηση με τον ίδιο να απαντά πως: «Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν σας έχουν προσφέρει νερό ή καφέ. Θέλετε κάτι; Το θέμα είναι να μπορώ να κλείσω την πόρτα μου».

Όπως φαίνεται, ο Στέφανος Κασσελάκης προσέχει αρκετά την υγεία του αλλά και την εμφάνισή του και είναι έτοιμος για τις επόμενες εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που θα διεξαχθούν την επόμενη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, όπου θα αναμετρηθεί μαζί Έφη Αχτσιόγλου

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Η viral παραγγελία με τις πίτσες και η πρώτη βόλτα με τον σύντροφό του για καφέ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ