Η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια, Ζωή Παπαδοπούλου και coach του Μανώλη Κλωνάρη στο λαμπερό σόου του Αlpha J2US (Σάββατο, 21:00) φωτογραφίζεται για το OK! και μοιράζεται άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Πώς εξελίχθηκε σε μια τόσο στενή φιλία η συνεργασία σου με τη Χαρούλα Αλεξίου;

Ζωή: Με τη Χαρούλα περπατήσαμε μαζί πολλά μονοπάτια. Το 2004 ξεκίνησε η συνεργασία μας επί σκηνής και διήρκεσε σχεδόν τρία χρόνια. Σε εκείνο το διάστημα αποφάσισε να γίνει η παραγωγός του πρώτου μου δίσκου. Είχαμε κι ένα ντουέτο μαζί. Ήταν σπουδαίο όλο αυτό. Όμως, μετά από εκείνο τον πρώτο δίσκο το επόμενο βήμα για μένα ήταν πολύ δύσκολο. Χάθηκα. Δεν ήξερα προς τα πού να πάω. Όταν στο ξεκίνημά σου έχεις αυτό το όνομα δίπλα σου, χρειάζεσαι και στη συνέχεια τη συμβολή ενός ανθρώπου που γνωρίζει το αντικείμενο. Συνέπεσε τότε και η αλλαγή πολλών πραγμάτων στη δισκογραφία. Η επαγγελματική μας σχέση λοιπόν πέρασε από διάφορα στάδια που είχαν να κάνουν με τη δουλειά. Η σχέση μας έγινε πιο ζεστή και πιο άμεση τα τελευταία χρόνια.

Πελάγωσες δηλαδή τότε στο δισκογραφικό σου ξεκίνημα.

Ζωή: Έτσι ήταν πραγματικά. Ένιωθα κι ένα δέος. Δεν είναι εύκολο πράγμα να συναντάς το πρότυπό σου. Όμως, αυτό ήξερα, αυτό έκανα. Αλλά η σχέση μας πια με τη Χαρούλα είναι οικογενειακή. Είναι μια τεράστια καλλιτεχνική προσωπικότητα και ταυτόχρονα ένας από τους πιο απλούς και ωραίους ανθρώπους που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Θέλεις να κάνεις παρέα μαζί της. Είναι από τα πια ζεστά πλάσματα που έχω γνωρίσει, με απίστευτη ευφυΐα και χιούμορ. Η Χαρούλα έχει και έναν καλλιτεχνικό τρόπο να ζει. Σε εμπνέει χωρίς να χρειάζεται να κάνει πολλά.

Γι’ αυτό την επέλεξες και για νονά της κόρης σου;

Ζωή: Είναι ένας φωτισμένος και καλός άνθρωπος. Αυτά τα στοιχεία –μαζί με λίγη από τη χάρη της– αν μπορεί να τα μεταδώσει στη Βαλέρια δεν θα χρειάζεται κάτι άλλο.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

Ζωή Παπαδοπούλου – Μανώλης Κλωνάρης: Η συνεργασία που ετοιμάζουν μετά το J2US

H Ζωή Παπαδοπούλου στο okmag: «Η Χαρούλα Αλεξίου είναι το πρότυπο της ζωής μου» – Το J2US, η μητρότητα και οι άνθρωποι σταθμοί

Ο Μανώλης Κλωνάρης στο okmag: «Δεν είναι ο στόχος μου ο τελικός στο J2US»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ