Αυλαία έριξε το βράδυ της Κυριακής 10 Ιουλίου το μακροβιότερο μουσικό talent show του πλανήτη, αναδεικνύοντας για πρώτη φορά στην ελληνική εκδοχή του μια γυναίκα ως νικήτρια. Η Κατερίνα Λαζαρίδου, από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, κατέκτησε την πρώτη θέση λαμβάνοντας το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ, καθώς και ένα χρυσό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records.

Για πρώτη φορά, επίσης, στην ελληνική τηλεόραση, ο δεύτερος φιναλίστ Άγγελος Αρχανιωτάκης, από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, έλαβε χρηματικό έπαθλο, ύψους 50.000 ευρώ.

Οι κριτές-μέντορες του σόου, Στέλιος Ρόκκος, Μιχάλης Κουινέλης, Μαρίζα Ρίζου, Χρήστος Μάστορας.

Σε ό,τι αφορά την 24χρονη νικήτρια, δήλωσε συγκινημένη στο περιοδικό: «Χαίρομαι που για πρώτη φορά καταφέρνει μια γυναίκα να κερδίσει το Χ Factor γιατί μέχρι τώρα οι νικητές ήταν πάντα αγόρια. Είναι τιμή μου που έκανα τη διαφορά. Εύχομαι να δώσω δύναμη στα νέα παιδιά να κυνηγούν τα όνειρά τους. Η συνεργασία με τον Χρήστο Μάστορα είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου. Το μεγαλύτερο έπαθλο ήταν η γνωριμία μαζί του.

Οι δύο νικητές του διαγωνισμού, Κατερίνα Λαζαρίδου και Άγγελος Αρχανιωτάκης, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Το όνειρο κάθε νέου καλλιτέχνη θα ήταν να έχει στο πλευρό του έναν άνθρωπο που θαυμάζει και εμπιστεύεται, οπότε δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη».

Ο παρουσιαστής του X Factor Αντρέας Γεωργίου.

Με τη σειρά του, ο 19χρονος δεύτερος φιναλίστ αποκάλυψε το παρασκήνιο της συμμετοχής του στο επιτυχημένο σόου του Mega: «Τον Φεβρουάριο περνούσα μια δύσκολη στιγμή στη ζωή μου. Ένας πολύ κοντινός μου φίλος, ο Αντρέας, μου έστειλε την ανακοίνωση του X Factor για τον φετινό διαγωνισμό. Μου είπε να δηλώσω συμμετοχή και στην αρχή ήμουν αρνητικός. Μετά μπήκα στον πειρασμό και είπα “άντε, ας το κάνουμε, αν και δεν νομίζω να ενδιαφερθούν”. Έκανα την αίτησή μου λίγο πριν τελειώσει η προθεσμία. Δεν πίστευα ότι θα έφτανα μέχρι τον τελικό. Έκανα λάθος!».

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Κατερίνα Λιόλιου βρίσκονταν καθ’ όλη τη διάρκεια του τελικού στα backstage στο πλευρό των διαγωνιζόμενων.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ