Η Τζούλια Νόβα φωτογραφίζεται για το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» αγκαλιά με την κόρη της, Δάειρα και μιλά για τον σύζυγό της. Τι αποκάλυψε για τη φιλία με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο που εξελίχθηκε σε μια σχέση ζωής.

Με τον σύζυγό σου ήσασταν σχετικά νέο ζευγάρι όταν κάνατε οικογένεια.

Ναι, ήμασταν μαζί πέντε μήνες όταν έμεινα έγκυος. Τώρα είμαστε μαζί δύο χρόνια. Γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων στο γυμναστήριο που πηγαίναμε και οι δύο στη Δροσιά. Ο Μιχάλης είχε πολύ ωραίο τρόπο προσέγγισης, ήταν πολύ ευγενής και είχαμε και πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Έτσι ξεκίνησε μια φιλία και αργότερα, όταν εκείνος χώρισε, το ίδιο και εγώ μετά από 12 χρόνια σχέσης, ήμασταν και οι δύο ελεύθεροι και το φλερτ. Eξελίχθηκε σε μια πολύ ωραία σχέση ζωής.

Τι αγάπησες από την πρώτη στιγμή στον Μιχάλη;

Ο Μιχάλης έχει τρομερή επικοινωνία με τους ανθρώπους, κάτι που ευτυχώς πήρε η Δάειρα. Είναι καλόψυχος, του αρέσει να βοηθάει είτε γνωρίζει κάποιον είτε δεν τον γνωρίζει καθόλου. Θα προσφερθεί να βοηθήσει και αυτό πάντα με συγκινεί. Η μικρή έχει πάρει το βλέμμα του, εκείνο που παίρνει και ο Μιχάλης όταν θυμώνει. Το λατρεύω αυτό το βλέμμα τους.

Τι απολαμβάνετε να κάνετε μαζί;

Τα πάντα! Με τον Μιχάλη κάνουμε σκοποβολή, πεζοπορία, αναρριχήσεις. Σε λίγο καιρό θα ανεβούμε οικογενειακώς στον Όλυμπο. Η Δάειρα θα είναι το μικρότερο παιδί που θα έχει ανέβει στον Όλυμπο – μου είπαν πως μέχρι στιγμής, ένα παιδί 1 έτους έχει το ρεκόρ. Μια φίλη μου είναι τόσο ενθουσιασμένη που ψάχνει μήπως και μπορεί να μπει η Δάειρα στο βιβλίο με τα Ρεκόρ Γκίνες! (Γελάει.)

Φωτογραφίες: Ολυμπία Κρασαγάκη

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ