Έναν μήνα μετά τον γάμο τους και λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, ο γνωστός επιχειρηματίας του αθηναϊκού nightlife Τζίμης Σταθοκωστόπουλος με την εγκυμονούσα σχεδιάστρια σύζυγό του Ιωάννα Σιαμπάνη φωτογραφίζονται για το ΟΚ! και περιγράφουν άγνωστες λεπτομέρειες της συμβίωσής τους.

Τζίμη, έχει τύχει να σε ξυπνήσει η Ιωάννα το βράδυ, όπως συμβαίνει στις περισσότερες εγκυμονούσες, επειδή έχει λιγούρες και κάτι λαχταράει να φάει;

Τζίμης: Μάλλον η Ιωάννα είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Δεν με έχει ξυπνήσει για να της φέρω κάτι – τουλάχιστον ακόμα.

Ιωάννα Σιαμπάνη: Μόνο καρπούζι τού ζητάω. Λατρεύω το καρπούζι. Ευτυχώς, δεν έχω πάρει πολύ βάρος, μόνο 10 κιλά.

Έχεις εύκολη εγκυμοσύνη;

Ιωάννα: Σίγουρα δεν είναι δύσκολη. Ωστόσο, αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες, ειδικά το πρώτο τρίμηνο. Είναι σίγουρα από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους ο ερχομός ενός μωρού. Είναι όμως και αρκετά ψυχοφθόρο, καθώς έχεις να αντιμετωπίσεις τα άγχη των πρώτων εξετάσεων, τις αλλαγές στο σώμα, τη διαδικασία προσαρμογής του οργανισμού σου, τις αδιάκριτες ερωτήσεις του κόσμου, τα ορμονικά αλλά, κυρίως, τους φόβους.

Ποιο είναι το φύλο του μωρού;

Ιωάννα: Περιμένουμε αγοράκι! Και θα πάρει το όνομα του πατέρα του Τζίμη, στον οποίο είχα και ιδιαίτερη αδυναμία.

Τζίμης: Φώτης Σταθοκωστόπουλος.

Ο πατέρας σου, Τζίμη, «έφυγε» πριν από έναν χρόνο.

Τζίμης: Ναι, είναι μια τεράστια απώλεια για μένα. Μου έλειψε πραγματικά, όπως μου λείπει κάθε μέρα από τότε.

Πώς ήταν ως πατέρας;

Τζίμης: Ήταν ένας υπέροχος πατέρας. Μας έδωσε πολλή αγάπη στον αδελφό μου και εμένα. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος που μας μετέδωσε τις αρχές του. Κάθε φορά που έμπαινα στο σπίτι και ήμουν λίγο άκεφος, τον θυμάμαι να λέει: «Είσαι δύο μέτρα άντρας, υγιής, μια χαρά. Γιατί στενοχωριέσαι;». Νομίζω πως έχω συνεχώς στο μυαλό μου αυτή την κουβέντα του. Θα προσπαθήσω να γίνω ένας καλός πατέρας και σίγουρα θέλω να είμαι παρών στη ζωή του παιδιού μου. Να είμαι ένας full time πατέρας. Θυμάμαι ότι μου έλεγε «μην αγχώνεσαι, είμαι πάντα πλάι σου». Μου λείπει πια αυτή του η κουβέντα. Έτσι θέλω να είμαι κι εγώ. Δίπλα στον γιο μου.

Φωτογραφίες: Ιωάννα Τζετζούμη / Cube Digital Productions

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ