Έναν μήνα μετά τον γάμο τους και λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, ο γνωστός επιχειρηματίας του αθηναϊκού nightlife Τζίμης Σταθοκωστόπουλος με την εγκυμονούσα σχεδιάστρια σύζυγό του Ιωάννα Σιαμπάνη φωτογραφίζονται για το ΟΚ! και περιγράφουν άγνωστες λεπτομέρειες της συμβίωσής τους. Ανάμεσα σε άλλα ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και η Ιωάννα Σιαμπάνη αποκαλύπτουν όλες τις λεπτομέρειες από τον γάμο τους καθώς και τη διαφορά ηλικίας που έχουν και τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν.

Παντρευτήκατε τον Ιούλιο. Το προγραμματίζατε καιρό;

Τζίμης: Ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ και το σκεφτήκαμε περίπου έναν μήνα νωρίτερα. Η Ιωάννα ήταν ήδη στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, οπότε ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει χωρίς μεγάλη προετοιμασία.

Ιωάννα: Αποφασίσαμε να βιώσουμε το ιερό μυστήριο του γάμου αλλά και της βάφτισης ξεχωριστά. Θέλαμε να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας ενώπιον του Θεού ώστε να ευλογηθούμε από τον Χριστό και να γνωστοποιήσουμε την κοινή μας πορεία στη ζωή πριν από τον ερχομό του μωρού μας. Για εμάς ο γάμος δεν είχε την έννοια της νομικής κατοχύρωσης αλλά μας ένοιαζε το ίδιο το μυστήριο.

Η μέρα του γάμου ήταν όπως την ονειρευόσασταν;

Ιωάννα: Ναι, και καλύτερη. Δεν θα άλλαζα τίποτα από την ημέρα του γάμου μας. Δεν ήμουν από τα κορίτσια που δημιουργούσαν στο μυαλό τους εικόνες για την ημέρα αυτή, ούτε φανταζόμουν ποτέ δεξιώσεις και νυφικά. Όταν γνώρισα τον Τζίμη και είδα τη σχέση να δυναμώνει, τότε μπήκα στη διαδικασία να το σκεφτώ πιο έντονα.

Τζίμης: Ναι, ήταν όπως ακριβώς το ονειρευόμασταν. Είχαμε τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους και ήταν μια μέρα που είχε χαρά και αγάπη.

Ιωάννα: Ο γάμος έγινε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι και ακολούθησε δείπνο στο εστιατόριο Ithaki στον Λαιμό της Βουλιαγμένης, ιδιοκτησίας του θείου του Τζίμη, Βλάσση Σταθοκωστόπουλου. Νομίζω ότι όλα ήταν υπέροχα, από τη διακόσμηση και το φαγητό μέχρι το open bar, όπου μετά το φαγητό μαζευτήκαμε όλοι οι φίλοι και ήπιαμε κοκτέιλ. Για την ακρίβεια, ήπιαν όλοι οι άλλοι, γιατί εγώ δεν πίνω λόγω της εγκυμοσύνης.

Τζίμης: Είχαμε γύρω στους 30 φίλους. Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Γλυφάδας Αντώνιος μαζί με τον αρχιμανδρίτη Τίτο και τον ιερομόναχο Νήφωνα, που είναι και πνευματικοί μου.

Ιωάννα, πάτησες το πόδι του γαμπρού;

Ιωάννα: Την αλήθεια; Δεν το σκέφτηκα καν! Παρά μόνο όταν άκουσα κάποια γελάκια τριγύρω μου από τους καλεσμένους την ώρα εκείνη. Αλλά δεν μπήκα στον πειρασμό. (Γελάει.)

Τζίμης: Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμουν σε ετοιμότητα. Ξέρεις, αν αντιληφθώ κάποια κίνηση, να τραβηχτώ. Αλλά δεν το έκανε.

Ιωάννα, εσύ είσαι 30 και ο Τζίμης 47. Πώς αντιμετωπίζεις αυτή τη διαφορά ηλικίας;

Ιωάννα: Έχουμε 17 χρόνια διαφορά, αλλά νομίζω πως δεν φαίνεται ούτε εμφανισιακά ούτε στην καθημερινή μας σχέση. Ο Τζίμης είναι πολύ ενεργητικός, δεν κάθεται στιγμή, αθλείται, έχει όρεξη να βγούμε και να ξενυχτήσουμε. Οφείλω να σου πω πως εκείνος με βοήθησε αρκετά, με παρακινεί. Δεν είναι ο βαρύς άντρας που δεν θέλει να κάνει τίποτα. Είναι από εκείνους τους άντρες που δεν βαριέσαι ποτέ.

Τζίμης: Και εγώ νομίζω πως δεν φαίνεται στη σχέση μας αυτή η διαφορά ηλικίας. Καμιά φορά οι φίλοι με πειράζουν και μου λένε «χτύπησες το μικρό». (Γελάει.)

Φωτογραφίες: Ιωάννα Τζετζούμη / Cube Digital Productions

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ