Έναν μήνα μετά τον γάμο τους και λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, ο γνωστός επιχειρηματίας του αθηναϊκού nightlife Τζίμης Σταθοκωστόπουλος με την εγκυμονούσα σχεδιάστρια σύζυγό του Ιωάννα Σιαμπάνη φωτογραφίζονται για το ΟΚ! και περιγράφουν άγνωστες λεπτομέρειες της συμβίωσής τους. Ανάμεσα σε άλλα ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και η Ιωάννα Σιαμπάνη αποκαλύπτουν τον τρόπο που έγινε η γνωριμία τους.

Πώς γνωριστήκατε;

Τζίμης: Γνωριστήκαμε το καλοκαίρι του 2015 σε ένα μαγαζί όπου ήμουν συνέταιρος στη Βάρκιζα, το Sundara. Η Ιωάννα εργαζόταν στην υποδοχή και αμέσως με εντυπωσίασε με την ομορφιά της.

Ιωάννα: Πέρασαν αρκετοί μήνες μέχρι να πάρω την απόφαση να βγούμε. Με τρόμαζε ίσως το γεγονός ότι ο Τζίμης εργαζόταν νύχτα, έλεγα «μην μπλέξω». (Γελάει.) Κάπου συναντηθήκαμε τον χειμώνα, μιλήσαμε και είδα ότι η επιβλητική του παρουσία δεν είχε καμία σχέση με την ενδιαφέρουσα αλλά και ευαίσθητη προσωπικότητά του. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος με πολλά ψυχικά χαρίσματα και εκεί μαλάκωσα κι εγώ.

Τζίμης: Σύντομα ήρθε το πρώτο μας ραντεβού. Πρώτα βγήκαμε με κοινούς φίλους και τη δεύτερη φορά πήγαμε για φαγητό στο Κολωνάκι. Έκτοτε είμαστε συνεχώς μαζί.

Ιωάννα: Ήρθε αβίαστα η σχέση. Αρχίσαμε να δενόμαστε περισσότερο.

Τζίμης: Ασφαλώς υπήρχαν και εντάσεις, δεν είναι όλα ρόδινα σε μια σχέση. Όμως, ο καθένας έκανε υποχωρήσεις και άφησε χώρο στον άλλο.

Ιωάννα: Ακριβώς. Αφιερώσαμε χρόνο μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας. Τον τρίτο χρόνο της σχέσης μας, αρχές του 2019, συγκατοικήσαμε. Εκεί νιώσαμε πια ασφάλεια.

Φωτογραφίες: Ιωάννα Τζετζούμη / Cube Digital Productions

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ