Ένας από τους φίλους που απέκτησε ο FY στον χώρο της μουσικής ήταν ο Mad Clip. Έντεκα μήνες μετά τον θάνατό του ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια. Μιλώντας στο ΟΚ! θυμάται στιγμές που πέρασαν μαζί. Ποια είναι η πιο έντονη εικόνα που έχει ο FY από τον Mad Clip;

Αυτή τη στιγμή έχεις τα χρήματα να κάνεις πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν οι περισσότεροι συνομήλικοί σου.

Όταν είχα πρωτοέρθει στα νότια προάστια στα 16 μου, έλεγα «μια μέρα εδώ θα μείνω». Το 2019 έβγαλα αρκετά χρήματα, έλεγα «τώρα τι θα τα κάνω αυτά τα λεφτά;». Έτσι, μέσα στην καραντίνα μετακόμισα στην Αθήνα, που καλώς ή κακώς έχει καλύτερο δίκτυο. Ακόμα και στην καραντίνα, όταν όλοι ήταν μέσα, εμείς μαζευόμασταν στο μακαρονάδικο του Mad Clip.

Τώρα που έχει περάσει καιρός από τον θάνατό του…

Έντεκα μήνες.

Πες μου την πρώτη εικόνα σας που σου έρχεται στο μυαλό.

Νοέμβρης 2020, Αττική οδός, στο αυτοκίνητό του, να ακούμε το Turn on the lights του Future και να τραγουδάμε. Είναι τόσο έντονη η παρουσία του στο μυαλό μου, τόσο φρέσκια η ανάμνησή του που ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι έχει «φύγει». Νιώθω σχεδόν ότι ξέρω τι κάνει τώρα, ότι θα περάσει με το αμάξι του κάτω από το σπίτι μου. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά το γεγονός ότι τον αγαπούσαν όλοι και είχε πολλούς φίλους μάς το έκανε με έναν τρόπο λίγο πιο εύκολο. Όλοι είχαμε να λέμε τα καλύτερα. Μοιραζόμασταν τον πόνο μας. Σίγουρα πιο δύσκολο ήταν για την οικογένειά του. Ακόμα και το Instagram είναι πιο άδειο χωρίς εκείνον. Ρε φίλε, η ραπ σκηνή έχει χαζέψει εντελώς, είναι όλοι στον κόσμο τους. Πολλά πράγματα που γίνονται τώρα δεν θα γίνονταν αν ζούσε ο Mad Clip. Ήταν διπλωμάτης, κρατούσε τις ισορροπίες.

Από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ