Από τους πρώτους βρέθηκε χθες στη σκηνή των Mad VMA 2022 η Σταματίνα Τσιμτσιλή και γεμάτη συγκίνηση έδωσε ένα από τα πιο ξεχωριστά βραβεία της 19ης απονομής. Λίγο πριν να ξεκινήσει ο άγριος καβγάς ανάμεσα στον Snik και τον Light που αμαύρωσαν τη διοργάνωση η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρέδωσε με συγκίνηση το βραβείο του Mad Clip στην αδελφή του, Άσπα.

Ο Mad Clip που έφυγε από τη ζωή μετά από ένα θανάσιμο τροχαίο ατύχημα βραβεύτηκε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα για το τραγούδι Mporei που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα με το Mad Clip απέσπασε το βραβείο του καλύτερου βίντεο της χρονιάς. Η αδελφή του, Άσπα ανέβηκε στη σκηνή και παρέλαβε με συγκίνηση το βραβείο αναφέροντας: «Αυτό το βραβείο είναι για εσένα αδελφέ μου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», ανέφερε η νεαρή τραγουδίστρια.

Με την Ελένη Φουρέιρα να αναφέρει εξίσου συγκινημένη: «Το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω στη μανούλα σου που με έκανε ευτυχισμένη που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο που λέγεται Mad Clip».

Με τη σειρά της και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε για τη χθεσινή βραδιά: «Στη χθεσινή απονομή των Mad Video Music Awards 2022 που αμαυρώθηκαν από τις πρωτοφανείς σκηνές βίας …υπήρξαν και στιγμές χαράς και συγκίνησης. Μια από αυτές το βραβείο στην @foureira και τον @madclip που παρέλαβε η αδελφή του. Η μουσική είναι ένα υπέροχο ταξίδι που μας φέρνει κοντά! Μην το ξεχνάτε!», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε τη συγκίνηση της Άσπας και την Ελένης Φουρέιρα στην απονομή του βραβείου για τον Mad Cl;ip:

Φωτογραφίες: Νίκος Δρούκας/ NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ