Ο νεαρός δημοσιογράφος Στέλιος Δρουμαλιάς, που για δεύτερη χρονιά συνεργάζεται με την πρωινή εκπομπή Breakfast@star, μιλάει στο ΟΚ! για τη συμμετοχή του στον φετινό κύκλο του J2US, τη συνάντησή του επί σκηνής με την Άντζελα Δημητρίου, αλλά και την απίθανη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.

Ο Στέλιος Δρουμαλιάς εξηγεί πώς γνωρίζονται και μεταξύ άλλων εξηγεί γιατί «Στο Γηροκομείο» ο Ηλίας Ψινάκης τον αποκαλεί «Μόνικα».

«Ο Ηλίας, ως γνωστόν, προσφωνεί άντρες µε γυναικεία ονό µατα και γυναίκες µε αντρικά. Κά – ποια στιγ µή ή µασταν στο Super Paradise στη Μύκονο, όπου θα ε µφανιζόταν η Άννα Βίσση. Ο Ηλίας είχε καλέσει τον Valentino, που είναι πολύ καλός του φίλος, και μαζί του είχε έρθει και η Κοντσίτα Βουρστ, νικήτρια της Eurovision το 2014. «Μοιάζετε πάρα πολύ» σχολίασε ο Valentino μόλις μας είδε μαζί. «Θα σε λέω “Κοντσίτα” από δω και πέρα» µου είπε αμέσως ο Ηλίας. Ε µένα ό µως δεν µου άρεσε. Η µητέρα µου κατάλαβε ότι µε ενοχλούσε και έκατσαν οι δυο τους να µου βρουν ένα άλλο γυναικείο όνο µα. Σκέφτονταν κάποια µελαχρινή σταρ και, επειδή γνώριζαν ότι µου αρέσει πολύ η Μόνικα Μπελούτσι, “έγινα” Μόνικα. (Γελάει.)», αναφέρει.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης: J2US – Στέλιος Δρουμαλιάς: Τι συνδέει τον παρτενέρ της Άντζελας Δημητρίου με τον Ηλία Ψινάκη;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ