Ο 25χρονος τραγουδιστής με καταγωγή από την Κοζάνη, Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου και ο 20χρονος Kύπριος συνάδελφος και φίλος του, Φειδίας φωτογραφίζονται μαζί για το OK! και μιλάνε για τη διαδρομή τους από το Fame Story μέχρι τον φετινό κύκλο του J2US.

Ποια ήταν η πρώτη σας αντίδραση όταν σας έγινε η πρόταση για το J2US;

Σωτήρης: Συνέπεσε χρονικά με τον ερχομό μας στην Αθήνα για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας. Την πρώτη μέρα κιόλας που ήρθα στην πρωτεύουσα έγινε η πρόταση από την παραγωγή του J2US. Στην αρχή προβληματίστηκα γιατί μόλις είχαμε βγει από ένα σόου, το Fame Story, και ξαφνικά θα συμμετείχαμε σε ένα άλλο. Όταν το ξανασκέφτηκα, κατάλαβα ότι μόνο καλό μπορεί να μας κάνει.

Φειδίας: Εγώ, θυμάμαι, ήμουν στο Ελευθέριος Βενιζέλος, είχα μόλις έρθει από τη Λεμεσό στην Αθήνα για να μείνω πια μόνιμα. Όταν, λοιπόν, μου έγινε το τηλεφώνημα, άρχισα να τσιρίζω. (Γελάει.) Μου είπαν κιόλας ότι θα είμαστε μαζί με τον Σωτήρη, ενθουσιάστηκα ακόμη περισσότερο. Ένιωσα ασφάλεια. Ήξερα ότι θα πάει πολύ καλά, γιατί είχαμε ξανακάνει ντουέτο, όσο ήμασταν στο Fame Story. Το J2US όμως μας δίνει την ευκαιρία να δείξουμε τα ταλέντα μας. Από το πρώτο κιόλας live το κοινό μάς έχει δείξει την αγάπη του και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί χωρίς την αγάπη του κόσμου δεν μπορείς να προχωρήσεις.

Τι άλλαξε στη ζωή σας τους τελευταίους οκτώ μήνες, από τη στιγμή που πρωτοεμφανιστήκατε στο Fame Story;

Φειδίας: Έγινα λίγο πιο πονηρός μετά το παιχνίδι. Το να είσαι καλοπροαίρετος και καλοσυνάτος με όλους δεν βγαίνει πάντα σε καλό. Χρειάζεται να υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις.

Σωτήρης: Μέχρι τη στιγμή που μπήκα στο Fame Story ήμουν ένας άνθρωπος που δύσκολα θα εξέφραζε, ας πούμε, τη διαφωνία του για κάποιο θέμα. Πλέον, θα πω τη γνώμη μου και νιώθω πιο δυνατός.

Σας φλερτάρουν στα social media;

Σωτήρης: Αρκετά. Και με όμορφο και με άσχημο τρόπο. Στα χυδαία και τα πολύ προκλητικά μηνύματα δεν απαντάω ποτέ. Σε εκείνα που είναι πιο κόσμια, προσπαθώ να «το κόβω» με όμορφο τρόπο.

Φειδίας: Κι εγώ δέχομαι, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσει το φλερτ πίσω από μια οθόνη. Προτιμώ την αλληλεπίδραση μεταξύ δύο ανθρώπων από κοντά.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

Ο Φειδίας και ο Σωτήρης στο okmag – H κοινή τους ζωή, τα όνειρα και το J2US!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ