Οι δυο πρωταγωνιστές της καθημερινής κωμικής σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» που επέστρεψε για τρίτη σεζόν στην ΕΡΤ1 μιλούν στο ΟΚ! για τη φετινή τους συνεργασία, τις προσωπικές τους επιλογές και τον έρωτά στα χρόνια του διαδικτύου.

Γνωριζόσασταν από παλιά ή προέκυψε τώρα από τη συνεργασία σας;

Τζένη: Στο σίριαλ γνωριστήκαμε. Βέβαια, είχα πάρει τις πληροφορίες μου και μου είπαν «θα περάσεις πολύ ωραία μαζί του». Πάντως, μέχρι στιγμής περνάω υπέροχα.

Παύλος: Κι εγώ ακριβώς το ίδιο.

Τζένη: Το πιο σημαντικό στη δουλειά μας, και ειδικά όταν πρόκειται για καθημερινό σίριαλ όπου τρέχουμε κυριολεκτικά, είναι να δουλεύουμε με ωραίους συνεργάτες. Να βγαίνει το αποτέλεσμα, να είμαστε γρήγοροι, να υπάρχει εξυπνάδα, σκηνική ή τηλεοπτική, αν θέλεις. Αν μπορούμε να πούμε και δυο κουβέντες παραπάνω, αυτό είναι θείο δώρο.

Παύλος: Θα υπερθεματίσω σε αυτό. Πολλές φορές ακούμε «περνάμε καλά στα παρασκήνια κι αυτό βγαίνει προς τα έξω» και το κοροϊδεύουμε. Είναι τραγικό να πηγαίνεις για δέκα ώρες σε μια δουλειά και να μη θέλεις να βλέπεις τον άλλο ή να μη συνεννοείσαι. Μου έχει τύχει δύο φορές αυτό, σε πολύ μικρό βαθμό, εντελώς διαχειρίσιμο, αλλά ευτυχώς οι περισσότερες εμπειρίες μου ήταν θετικές. Και είναι μεγάλη ευτυχία να συμβαίνει το αντίθετο, όπως τώρα στο Χαιρέτα μου τον πλάτανο.

Τζένη: Και εμένα μου έχει συμβεί να μην μπορώ να συνεννοηθώ με συνάδελφο. Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο και μου έχει συμβεί να τελειώσει η δουλειά και να μη με αφορά καθόλου αυτός ο συνάδελφος.

Παύλος: Ή να παρακαλάς να τελειώσει η δουλειά. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από αυτό.

Τζένη, είχες αφίσες του Παύλου στο δωμάτιό σου;

Τζένη: Καλέ, είμαστε συνομήλικοι, πώς να έχω αφίσα του; Μη σου πω πως είναι μικρότερός μου! Όχι, δεν είχα αφίσα του. Είχα αφίσες ξένων τραγουδιστών. Ήμουν ένα παιδί που δεν μεγάλωσε με τηλεόραση. Ήξερα ποιος είναι φυσικά.

Στο σίριαλ θα υπάρξει έρωτας μεταξύ σας;

Παύλος: Δεν ξέρουμε πώς. Είναι 170 επεισόδια και έχουμε στα χέρια μας τα 30.

Τζένη: Αυτό που ξέρουμε είναι ότι οι δυο τους συνδέονται αρχικά με ένα ψέμα που μου λέει. Εγώ τον ερωτεύομαι και εκείνος δεν με θέλει. Παλιά μου τέχνη κόσκινο.

Παύλος: Σε θέλει ο κόσμος, Τζένη!

Γιατί παραπονιέσαι; Πέρσι στους τηλεοπτικούς Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα τα είχες –κρυφά– με έναν μικρότερό σου. Η ηλικιακή γκάμα σε θαυμαστές σου είναι μεγάλη.

Τζένη: Ναι, αλλά είχα φάει και πολύ κέρατο από τον τηλεοπτικό μου σύζυγο. Πριν από κάποια χρόνια, ένας πιτσιρικάς με βλέπει, γονατίζει μπροστά μου και μου λέει «είσαι η γυναίκα της ζωής μου, θέλω να σε παντρευτώ». Η απάντησή μου ήταν «σήκω, αγόρι μου, γιατί νομίζω πως με τη μαμά σου ήμασταν συμμαθήτριες!».

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο!»

Φωτογραφίες: Ολυμπία Κρασαγάκη για το περιοδικό ΟΚ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ