Ο 29χρονος επιχειρηματίας φιναλίστ του Survivor All Star Νίκος Μπάρτζης μας συστήνει τη μητέρα του, Ελένη Παπαλέκα. Παράλληλα, ο Νίκος Μπάρτζης αποκαλύπτει στο ΟΚ! την ξεχωριστή σχέση που τους συνδέει και απαντά στις φήμες που τον ακολούθησαν μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης.

Κυρία Ελένη, είστε η κλασική Ελληνίδα μαμά του «ζακέτα να πάρεις»;

Ελένη: Όχι. Είμαι μια κανονική μαμά. Με τον άντρα μου, τον Γιώργο, είμαστε άνθρωποι «του έξω» – βγαίναμε πολύ και με τα παιδιά μας μαζί. Δεν υπήρξα ιδιαίτερα αυστηρή. Τον γέννησα στα 22 μου, οπότε κάπως μεγαλώσαμε μαζί. Τότε βέβαια νόμιζα πως ήμουν μεγάλη. Ήθελα πολύ να κάνω παιδιά. Με τον Νίκο και τον μικρότερο γιο μου, τον Κωνσταντίνο, είμαστε πλέον σαν φίλοι, βγαίνουμε και μαζί έξω.

Νίκο, μήπως είσαι και λίγο μαμάκιας;

Νίκος: Δεν θα κρύψω πως της έχω μεγάλη αδυναμία, αλλά δεν της το δείχνω συχνά. Δεν είμαι ιδιαίτερα εκδηλωτικός. Ξέρει όμως πόσο την αγαπώ. Σίγουρα και θα τσακωθείς με τη μάνα σου, αλλά είναι τέτοια αυτή η σχέση που πάντα θα τα ξαναβρείς. Οτιδήποτε γίνεται στη ζωή μου το ξέρει η μάνα μου. Μένω ακόμη στο πατρικό μου – το καλό είναι ότι είναι διώροφο, στο κάτω είναι οι γονείς μου και στο πάνω εγώ. Πηγαίνω στο σπίτι μόνο για να κάνω μπάνιο και να κοιμηθώ. Όταν θέλω να έχω τον χώρο μου, τον έχω.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Σχίζας: Διακοπές τη Μύκονο για τον πρώην νικητή του Survivor – Οι φωτογραφίες με τους Μπάρζη και Ασημακόπουλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ