Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από τα πρώτα βήματά του στη δημοσιογραφία μέχρι σήμερα, αλλά και την απώλεια που του στοίχισε μιλά ο Χάρης Λεμπιδάκης στο περιοδικό ΟΚ!.

Από το πρώτο του ρεπορτάζ στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μέχρι τα δυσκολότερα που κλήθηκε να διαχειριστεί, όλα έχουν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία. «Θυμάμαι μια φορά που στο Καλημέρα Ελλάδα ήταν καλεσμένη η Καίτη Γαρμπή. Την προηγουμένη είχαμε πάει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν για να πάρω κάποιες δηλώσεις και να έχουμε πλάνα. Ήταν η πρώτη φορά που ο Γιώργος μού έδωσε την ευκαιρία να βγω για ρεπορτάζ. Εγώ ξεκίνησα στην εκπομπή ως γραμματειακή υποστήριξη αλλά πληρωνόμουν από την πρώτη ημέρα. Θυμάμαι ότι τότε έπαιρνα 167.000 δραχμές, που ήταν και ο βασικός μισθός. Ο Γιώργος λοιπόν με άφηνε και έκανα την πινελιά της ψυχαγωγίας στο τελευταίο εικοσάλεπτο της εκπομπής».

Αναμφίβολα ένα από τα δυσκολότερα ρεπορτάζ ήταν ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη, δεδομένης της φιλίας που τους συνέδεε. Ο ίδιος εξηγεί: «Τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη δεν τον χειρίστηκα ποτέ δημοσιογραφικά. Τον Παντελή πραγματικά τον πένθησα. Προσπάθησα όσο μπορούσα, ακόμα και στη συνεργασία που είχα τότε με το Happy Day, να απέχω. Θυμάμαι ότι είχα βγει μόνο την επομένη του θανάτου του κι αυτό μόνο και μόνο για να μη φανεί ότι υπεκφεύγω ή δεν θέλω να βγω να μιλήσω για τον φίλο μου.

Το πιο δύσκολο όμως ρεπορτάζ που έχω υπηρετήσει και θα το θυμάμαι όσα χρόνια κι αν περάσουν ήταν όταν πέθανε ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Είχα πάει στη Δράμα για να καλύψω την κηδεία του. Τότε ήταν οι εποχές του Alter και οι εκπομπές ήταν ένα σκληρό ροκ. Η λογική των ψυχαγωγικών εκπομπών πριν από δεκαπέντε χρόνια είχε στοιχεία σκληρού ριάλιτι. Θυμάμαι ότι βγαίναμε ζωντανά για να δώσουμε όλες τις πληροφορίες παραμονή και ανήμερα της κηδείας και μας πέταγαν ντομάτες και αυγά από τα μπαλκόνια για να απομακρυνθούμε».

Από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ