Ο 36χρονος πρωταγωνιστής της νέας καθημερινής σειράς του Οpen «Σαν Ψέμα» (στις 17:45), Νίκος Πολυδερόπουλος φωτογραφίζεται για το OK! και μιλάει για την δύσκολη απώλεια του μικρότερου του αδερφού του, την πολυσυζητημένη λήξη της φετινής θεατρικής του συνεργασίας και τον επικείμενο γάμο με την σύντροφό του, Βαλασία Συμιακού.

Νιώθεις πλήρης σε ό,τι αφορά το κομμάτι σχέσεις – έρωτας;

Τώρα ναι. Κάποια στιγμή βάζεις άλλες προτεραιότητες στον εαυτό σου. Είναι πιο ωραίο όταν ελέγχεις τα πάθη σου. Δεν θα κάνω πια το λάθος της μίας βραδιάς. Και δεν το εννοώ σεξουαλικά, αλλά στο να ξεφύγω. Είμαι πιο συνετός.

Άρα στο παρελθόν δεν ήσουν;

Δεν τον ξέρω εκείνο τον κύριο. Με αυτό που ήμουν πριν από πέντε χρόνια δεν έχω καμία σχέση. Με αυτό που ήμουν πριν από δέκα χρόνια δεν θέλω ούτε να τον βλέπω. Με αυτό που ήμουν πριν από είκοσι χρόνια ούτε που μπορώ να φανταστώ ότι υπήρξε τέτοιος άνθρωπος. Δεν θέλω να έχω σχέση με τον πιο παλιό μου εαυτό. Τον αποδέχομαι, αλλά θέλω να πηγαίνω παρακάτω, να εξελίσσομαι. Δεν γίνεται να είμαστε ίδιοι πάντα. Θα ήμασταν ανόητοι. Μπορώ και βλέπω τα λάθη και τα σωστά μου. Με κατακρίνω, με μαλώνω, μου φωνάζω, αλλά με αγαπάω κιόλας.

Και κάπου εδώ έρχεται η γυναίκα που αγαπάς περισσότερο, η σύντροφός σου Βαλασία Συμιακού, η οποία είναι λογοθεραπεύτρια. Πόσα χρόνια είστε μαζί;

Γύρω στα πέντε.

Έμαθα ότι είναι 11 χρόνια μικρότερή σου.

Ναι, ισχύει. Είναι 25 χρόνων.

Θέλεις να δημιουργήσεις οικογένεια μαζί της;

Οδεύουμε προς τα εκεί. Θα δούμε. Δεν έχουμε αποφασίσει να παντρευτούμε μέσα στο 2024. Απλά σε αυτή τη φάση της σχέσης μας συζητάμε με τη Βαλασία το ενδεχόμενο να παντρευτούμε ή του χρόνου ή το 2026.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Πολυδερόπουλος: Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια του αδερφού του – «Η ζωή μου χωρίζεται στο πριν και το μετά τον θάνατό του»

Νίκος Πολυδερόπουλος: Μαζί με τους συμπρωταγωνιστές από τον «Μάρτυρα Κατηγορίας» για τα γενέθλια της Ευγενίας Δημητροπούλου

Νίκος Πολυδερόπουλος: Ποιος ηθοποιός ζήτησε την απομάκρυνσή του από την παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας»;

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Ό,τι μας πληγώνει, μάς κάνει πιο δυνατούς. Είμαστε δυνατοί και προχωράμε»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ