Η Μιμή Ντενίση μίλησε για όσα τη συνδέουν με τον Θεολόγο, τον τόπο που περνά τα καλοκαίρια της, όπως έκανε στο παρελθόν και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Όπως παραδέχεται η ηθοποιός και η ίδια γνώρισε τον Θεολόγο μέσα από την Αλίκη Βουγιουκλάκη με την οποία έπαιξαν μαζί στην «Τζούλια» το 1980.

Περιγράφει ακόμα τη μεγάλη σταρ, την παρέα τους, αλλά και την περίοδο που είχαν κόντρα.

«Στην αρχή που ήμουν μικρή και όσο ήμουν με τον Γιάννη, ήμασταν κολλητές. Μετά όταν παντρεύτηκα και πήγα στο Βρετάνια και άρχισα να κάνω πολύ μεγάλες επιτυχίες, ωραίες κωμωδίες –τότε δεν έκανα ακόμα ρεπερτόριο γιατί έπρεπε να αποκτήσω κοινό σταθερό για να έχω ασφάλεια–, η Αλίκη έκανε στροφή και έπαιζε δραματικά έργα… «Το Γλυκό πουλί της νιότης», τη «Φιλουμένα Μαρτουράνο», αλλά το κοινό είχε συνηθίσει την Αλίκη αλλιώς.

Από την άλλη, εγώ είχα κάτι καταχαρούμενες κωμωδίες, όπως την «Πριμαντόνα» με τον Παπαμιχαήλ και τον Καφετζόπουλο, το «Κατά λάθος»… μαζί με τον Βαλτινό, το «Ταμ-ταμ & τάνγκο» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Έκανα πολύ γκλαμ παραστάσεις, με πολύ γέλιο και ωραία ντυσίματα, οπότε έκανα και μεγάλες εισπράξεις. Τότε ήταν η μόνη εποχή που η Αλίκη μού έκανε κοντρίτσες, αλλά ποτέ δεν έκανε ή έλεγε κακίες. Τα έλεγε πάντα με χιούμορ. Για παράδειγμα, τρώγαμε μαζί και έλεγε σαν να μονολογούσε «α, βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας». Αλλά εγώ πάντα την αγαπούσα και ξέρω πως και εκείνη με αγαπούσε. Με παραδεχόταν. Μετά από εκείνη την περίοδο, πάλι οι σχέσεις μας ήταν πολύ στενές μέχρι που έφυγε», περιγράφει η Μιμή Ντενίση για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

Μιμή Ντενίση: Ποζάρει με μαγιό στην Κίμωλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ