Ο 33χρονος Κύπριος τραγουδιστής – μουσικός Μαυρίκιος Μαυρικίου και η 25χρονη εγκυμονούσα life coach – σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση, φωτογραφίζονται και μιλούν στο ΟΚ! για τη νέα τους ζωή στη Μεγαλόνησο, τον ερχομό της κόρης τους και πώς αντιδρούν στα αρνητικά σχόλια που δέχονται κατά καιρούς.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκαλύπτει ότι θέλει να βρίσκεται μαζί με τη Ιλάειρα στην αίθουσα τοκετού, αλλά και πως θα ήθελα να αποκτήσουν κι άλλο παιδί.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση φωτογραφίζονται στο ΟΚ!: «Θα έχουμε την κόρη μας σαν πριγκίπισσα»

Μαυρίκιε, σκοπεύεις να είσαι παρών στη διάρκεια του τοκετού;

Μαυρίκιος: Έχω πληροφορηθεί ότι μπορώ. Είτε γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό είτε με καισαρική, θα είμαι μέσα στην αίθουσα τοκετού. Θέλω να της κρατάω το χέρι και να υποδεχτούμε μαζί το μωράκι μας. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ τρυφερή στιγμή που δένει ακόμα περισσότερο το ζευγάρι.

Θέλετε να αποκτήσετε πολλά παιδιά;

Ιλάειρα: Αν μας χαρίσει ο Θεός, καλοδεχούμενα. Ο μπαμπάς μου θέλει πολλά εγγόνια. Έχει τρελάνει τον Μαυρίκιο, του λέει: «Αν δεν κάνετε έξι παιδιά, δεν θα σταματήσετε». Είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια. Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ένα σπίτι άδειο. Όταν είναι εδώ οι γονείς μας και οι φίλοι μας, νιώθω μεγάλη χαρά. Θέλω να ακούω φωνές στο σπίτι. Δεν θέλω ησυχία.

Μαυρίκιος: Πιστεύω ότι η κόρη μας καλό θα είναι να έχει ένα αδελφάκι. Ας έρθει με το καλό να γεμίσει τη ζωή μας κι εμείς τη δική της. Εδώ είμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Ντυμένοι στα ροζ στο baby shower για την κόρη τους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ