Ο 33χρονος Κύπριος τραγουδιστής – μουσικός Μαυρίκιος Μαυρικίου και η 25χρονη εγκυμονούσα life coach – σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση, φωτογραφίζονται και μιλούν στο ΟΚ! για τη νέα τους ζωή στη Μεγαλόνησο, τον ερχομό της κόρης τους και πώς αντιδρούν στα αρνητικά σχόλια που δέχονται κατά καιρούς.

Θυμάμαι, το είχατε πει πόσο πολύ θέλατε να γίνετε γονείς.

Ιλάειρα: Πάρα πολύ. Δεν είναι και κάτι που μπορείς να το προγραμματίσεις όμως. Σου το στέλνει ο Θεός όταν είναι η ώρα να έρθει. Όλο αυτό το διάστημα χαιρόμαστε το κάθε λεπτό. Στα υπερηχογραφήματα πηγαίνουμε με τον Μαυρίκιο πάντα μαζί. Ήταν μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη, γιατί από τους πρώτους κιόλας μήνες είχα πολλά συμπτώματα. Ευτυχώς τους τρεις πρώτους είχα και τη μητέρα μου κοντά, η οποία θα ξαναέρθει από την Ελλάδα όταν γεννήσω για να μας βοηθάει τον πρώτο καιρό.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το ζεϊμπέκικο στον γάμο της αδελφής του

Μαυρίκιος: Έχουμε ήδη ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο. Είναι πολύ girly, σε χρώματα ροζ και λευκό. Έχουμε επενδύσει και σε κάποιες σύγχρονες συσκευές που θα βοηθήσουν την κόρη μας τους πρώτους μήνες, όπως, ας πούμε, μία με υπερήχους που δίνει την αίσθηση στο μωρό ότι ακούει τους ίδιους ήχους που άκουγε στην κοιλιά της μαμάς του. Θέλουμε να της προσφέρουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει.

Ιλάειρα: Θα την έχουμε σαν πριγκίπισσα. Φαντάσου ότι ακόμα δεν έχει γεννηθεί και ήδη η ντουλάπα της είναι γεμάτη με πριγκιπικά ρούχα, όλα έχουν γκλίτερ και σχέδια. Τα φορμάκια είναι πολύ λίγα.

Μαυρίκιος: Πριν ακόμα γεννηθεί έχει προκαλέσει έλλειψη από τούλι στην κυπριακή αγορά. (Γελάει.) Έχουμε αποφασίσει να τη βαφτίσουμε Ιωάννα Μελωδία. Ιωάννα είναι το όνομα της πεθεράς μου και Μελωδία επειδή η μουσική αρέσει και στους δυο μας.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Ντυμένοι στα ροζ στο baby shower για την κόρη τους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ