Το παιδικό της όνειρο να βρεθεί μπροστά στο μικρόφωνο, οι οικονομικές δυσκολίες που την ατσάλωσαν από μικρή και το διαζύγιο των γονιών της που τη σημάδεψε. Η 33χρονη ταλαντούχα performer Josephine φωτογραφίζεται για το ΟΚ! και μιλά για όλα!

Josephine, προέρχεσαι από μια πολυπολιτισμική οικογένεια. Η μαμά σου, Μαργαρίτα Βέντη, είναι Ιταλολιβανέζα και ο πατέρας σου, Άλεξ Βέντελ, είναι μισός Γερμανός.

Πράγματι, μεγάλωσα σε μια οικογένεια με διαφορετικές κουλτούρες. Γι’ αυτό μάλλον μου αρέσει να ταξιδεύω πολύ. Η μαμά του πατέρα μου είναι Ελληνίδα, αλλά ο μπαμπάς του Γερμανός. Και από τη μεριά της μητέρας μου, η γιαγιά μου είναι Ιταλίδα και ο παππούς μου από τον Λίβανο.

Josephine: Βραδινή έξοδος με την μητέρα της, Μαργαρίτα Βεντή

Με μητέρα τραγουδίστρια, ήταν μονόδρομος για σένα το τραγούδι.

Στο σπίτι μας είχαμε στούντιο ηχογράφησης και από πολύ μικρή, από τα 5 μου, πήγαινα μαζί με τη μαμά μου στα νυχτερινά κέντρα όπου τραγουδούσε. Η μαμά μου θυμάται ότι όταν έρχονταν οι φίλες της στο σπίτι εγώ τους έλεγα «λοιπόν, σε δέκα λεπτά ξεκινάει το σόου» και κάθε φορά ετοίμαζα διάφορα χορευτικά και τα παρουσίαζα μπροστά τους. Επίσης, όταν ήμουν 7 χρόνων, η μαμά δούλευε σε κρουαζιερόπλοιο όπου τραγουδούσε. Μια φορά είχα βρεθεί μαζί της στη σκηνή και χόρεψα χωρίς να το περιμένει. Από τότε ήθελα πάντα να είμαι πάνω στη σκηνή. Όταν φορούσε extensions, της έλεγα ότι θέλω κι εγώ. Γενικά, έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης: Η Josephine στο ΟΚ!: «Με τον Νίνο υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ