«Μου αρέσουν τα ελληνικά ονόματα. Κανένα από τα παιδιά μου δεν έχει όνομα από παππού ή γιαγιά» εξηγεί στο ΟΚ! ο Σπύρος Πώρος για την κόρη του Ήρα Πώρου. Το 25χρονο μοντέλο ποζάρει μαζί με τον πατέρα της και μιλάει για τη σχέση τους.

Είναι δύσκολο να το προφέρουν στα αγγλικά;

Λίγο. Στο εξωτερικό με φωνάζουν συνήθως «Χήρα»!

Έχεις τέσσερα αδέλφια και ζείτε σε τρεις διαφορετικές ηπείρους. Τους έχεις γνωρίσει;

Ήρα: Όχι. Έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο και έχουμε δει ο ένας τον άλλο μέσα από τις εφαρμογές.

Σπύρος: Οι άλλοι τέσσερις έχουν γνωριστεί.

Ήρα: Θέλω πολύ να τους δω από κοντά, να τους γνωρίσω και να τους αγκαλιάσω.

Σπύρος: Τα υπόλοιπα παιδιά γνωρίστηκαν όταν όλοι έμεναν στην Αμερική. Τα τελευταία χρόνια, όμως, ο γιος μου Άρης μένει στην Αμερική, ενώ οι τρεις κόρες μου μένουν στη Νέα Ζηλανδία. Μετά την Ήρα γεννήθηκε ο Άρης, από τον γάμο μου με τη Ρέα, μια Ρωσίδα που ζούσε στην Αμερική. Ο Άρης είναι τώρα 19 χρόνων. Αργότερα, από τον γάμο μου με την Κάιλι Μπαξ, απέκτησα τη Λητώ, που είναι 18 χρόνων, τη Διώνη, 16, και τη Δανάη, 12.

Ήρα, πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια;

Πάρα πολύ ωραία και ευτυχισμένα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Βαρκελώνη. Επειδή η μητέρα μου ταξίδευε πολύ συχνά λόγω δουλειάς, μέναμε με τον παππού και τη γιαγιά μου, ώστε να έχω φροντίδα ακόμη και όταν έλειπε η μητέρα μου. Σημαντικό ρόλο στη ζωή μου παίζουν οι φίλοι μου. Έχω πάρα πολλούς φίλους. Ένα από τα πράγματα που μας αρέσει να κάνουμε με τους κολλητούς μου είναι διακοπές στην Ίμπιζα. Μοναδική εμπειρία. Είναι από τις διακοπές που θα θυμόμαστε για πάντα.

Πώς ήταν η σχέση με τον πατέρα σου εκείνα τα χρόνια;

Ήρα: Ήταν πάντα καλή. Δεν βλεπόμασταν συχνά, αλλά πάντα κρατούσαμε επαφή μέσω τηλεφώνου.

Σπύρος: Φρόντιζα να τη βλέπω τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο. Ανάμεσα στα ταξίδια μου προγραμμάτιζα να πηγαίνω στην Ισπανία για να βλέπω την Ήρα.

Ήρα: Από μικρό παιδί με θυμάμαι να ανυπομονώ να συναντήσω τον πατέρα μου καθώς πλησίαζαν οι μέρες που θα ερχόταν να με δει. Και δεν μπορώ να ξεχάσω την αγκαλιά του. Κάθε φορά που ερχόταν μου έφερνε και από ένα δώρο. Τα τελευταία χρόνια μού έφερνε το αγαπημένο μου άρωμα.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ