Έναν μήνα μετά τον γάμο τους και λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, ο γνωστός επιχειρηματίας του αθηναϊκού nightlife Τζίμης Σταθοκωστόπουλος με την εγκυμονούσα σχεδιάστρια σύζυγό του Ιωάννα Σιαμπάνη φωτογραφίζονται για το ΟΚ! και περιγράφουν άγνωστες λεπτομέρειες της συμβίωσής τους. Ανάμεσα σε άλλα η Ιωάννα Σιαμπάνη περιγράφει πως ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον σύντροφό της.

Ιωάννα, πώς του ανακοίνωσες ότι είσαι έγκυος;

Ιωάννα: Ήταν του Αγίου Βαλεντίνου και είχα πάρει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Ο Τζίμης κοιμόταν και πήγα και τον ξύπνησα. «Αγάπη μου, το τεστ βγήκε θετικό» του είπα καθώς τον ξυπνούσα.

Τζίμης: Εγώ νόμιζα πως έκανε το τεστ του κορονοϊού. Αλλά όταν μου είπε «είμαι έγκυος», την αγκάλιασα και τη φίλησα. Ήταν το πιο ωραίο ξύπνημα της ζωής μου.

Ιωάννα: Αμέσως ο Τζίμης πήρε τον γιατρό μας και του είπε «είμαστε έγκυος!». (Γελάει.) Ο Τζίμης είναι από τους άντρες που δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να πάω μόνη μου στον γιατρό. Με προσέχει, δεν με αφήνει να κουράζομαι. Πήγαμε κατευθείαν στο ΙΑΣΏ, όπου μας επιβεβαίωσαν ότι είμαι έγκυος και έκανα τον πρώτο υπέρηχο.

Τζίμης: Η Ιωάννα είχε συμπληρώσει τον πρώτο μήνα της κύησης και ακούσαμε την καρδούλα του παιδιού. Ιωάννα: Εκείνη τη στιγμή κοιταχτήκαμε στα μάτια. Ο Τζίμης βούρκωσε. Ήμασταν και οι δύο σαστισμένοι. Τότε συνειδητοποίησα ότι θα αποκτήσουμε μωρό.

Φωτογραφίες: Ιωάννα Τζετζούμη / Cube Digital Productions

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ