Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ακούει συχνά το ότι μοιάζει με τη Λίλι Κόλινς από τη σειρά «Η Έμιλι στο Παρίσι». «Μου στέλνουν και πολλά μηνύματα και φωτογραφίες της στο Instagram. Δεν με μπερδεύουν με κάποια άλλη. Τουλάχιστον ακόμα» εκμυστηρεύεται στο OK! η κριτής του My Style Rocks.

Ξεκίνησες στο Μy Style Rocks και ενώ στην αρχή σε περίμενα παρουσιάστρια, εσύ έκανες την έκπληξη και μπήκες στην κριτική επιτροπή.

Ναι, μου αρέσει πολύ που είμαι πάλι σε κριτική επιτροπή. Υπάρχουν διαφορετικοί ρόλοι σε αυτό το σόου. Από τη μία είναι τα κορίτσια, οι διαγωνιζόμενες, που είναι το επίκεντρο, όπου θέλουμε να δούμε το στυλ τους, τι μπορούν να κάνουν, τι μπορούν να αλλάξουν, τι μπορούμε να μάθουμε και εμείς από εκείνες, αλλά και πώς να τις βοηθήσουμε. Σίγουρα το σόου βασίζεται στην κριτική, αλλά η ενορχήστρωση ανήκει στην παρουσιάστρια.

Η πρόταση ήρθε ξαφνικά;

Ναι, το καλοκαίρι ήταν μια ωραία περίοδος, με πολλές συζητήσεις γενικά. Υπάρχει μια πολύ καλή σχέση με τον σταθμό. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία στο Love Island, οπότε είχαμε πει κάποια πράγματα, θέσαμε κάποιους στόχους. Τη δεδομένη στιγμή αυτή η θέση θεώρησα και θεώρησαν πως ήταν η καλύτερη για μένα. Και ομολογώ πως μου αρέσει πάρα πολύ. Ξέρεις, η θέση του κριτή είναι αυτή που με έφερε στην Ελλάδα, αυτή που με ανέδειξε, και είναι κι αυτό που μου έδωσε πολλή αγάπη και ανθρώπους στη ζωή μου. Το να με βλέπουν στον δρόμο και να μου μιλάνε, ακόμη και να με μπερδεύουν με τη Λίλι Κόλινς, όπως λες, συνέβη γιατί εγώ υπήρξα σε ένα σόου και ήμουν κριτής.

Δεν το είδες ως πισωγύρισμα;

Όχι, καθόλου. Στην Ελλάδα γενικά έχουμε κάποια στεγανά σε ρόλους, θέσεις, δουλειές. Εγώ το βλέπω τελείως αμερικάνικα. Όλοι οι άνθρωποι αλλάζουμε δουλειές, αλλάζουμε πρότζεκτ, αλλάζουμε θέσεις, πηγαίνουμε να δουλέψουμε σε έναν άλλο χώρο, ας πούμε, ή θα πάρουμε μια άλλη θέση. Κάθε πράγμα που κάνεις θα σου δώσει μια εξέλιξη και θα σου μάθει κάτι. Για μένα είναι ένα επόμενο βήμα.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ