Μία από τις πιο σημαντικές σχέσεις που έχει στη ζωή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι και αυτή με την Έλενα Χριστοπούλου. Τι ήταν αυτό που της έδεσε; Ενοχλεί την πραγματική της μαμά που φωνάζει και την γνωστή μάνατζερ «μάνα»;

Την αποκαλείς «μάνα», όπως και τα περισσότερα μοντέλα του πρακτορείου της;

Τη φωνάζω «Mother». Κάθε άνθρωπος σου βγάζει κάτι διαφορετικό, μια προστασία, μια αγάπη. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που βλέπεις στους άλλους και τα συνδυάζεις με τη μαμά όπως την έχεις στο μυαλό σου. Οπότε παίρνεις τα στοιχεία και σου βγαίνει να αποκαλέσεις και κάποιον άλλο με τον αντίστοιχο τρόπο.

Η μαμά σου δεν ενοχλείται;

Όχι, γιατί η μαμά μου είναι υπεργλύκα και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει τη σχέση που έχω μαζί της. Δεν αντικαθίσταται η μαμά μου. Η μαμά μου είναι και θα είναι η μαμά μου.

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι ο καλός σου άγγελος;

Είμαστε τόσα χρόνια μαζί που πλέον η σχέση μας είναι οικογενειακή. Δεν είναι όπως στην αρχή που μιλούσαμε επαγγελματικά, ανταλλάσσαμε μέιλ. Ακόμη και τότε όμως υπήρχε αυτή η αίσθηση ότι μεταξύ μας θα υπάρξει μια παραπάνω σύνδεση. Το κατάλαβα από την αρχή ότι για την Έλενα δεν είμαι μόνο ένα μοντέλο που εκπροσωπεί. Κατάλαβα ότι βλέπει σε μένα κάτι διαφορετικό και ότι θα με προστατέψει και θα με συμβουλέψει. Αισθάνθηκα από την αρχή ότι θα έρθει κοντά μου και της έδωσα και τον χώρο για να γίνει αυτό.

Ποια ήταν η στιγμή που αισθάνθηκες οικογένεια μαζί της;

Από το γεγονός πως όταν έλειπα στο εξωτερικό η Έλενα ήταν παρούσα χωρίς να είναι απαραίτητο – καταλαβαίνεις ότι κάποιος νοιάζεται για σένα. Δεν έχει λόγο κάποιος όταν έχεις φύγει για δουλειά στο εξωτερικό, παρά το ότι το ποσοστό σου έρχεται στην Ελλάδα, να σου στείλει μήνυμα μία «καλημέρα» ή για να δει αν χρειάζεσαι κάτι. Αυτό μας έφερε κοντά. Με το που ερχόμουν στην Ελλάδα η Έλενα ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έβλεπα. Έφτανα στο αεροδρόμιο στην Αθήνα και μέχρι να πάω στην Πάτρα στους γονείς μου έβλεπα πάντα την Έλενα, οπότε καλλιεργήθηκε η σχέση μας.

Από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ