Η Τζένη Μπότση και ο Παύλος Ευαγγελόπουλος πρωταγωνιστούν στη σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και μιλούν για την αρμονική συνεργασία τους, αλλά και το ενδεχόμενο να ήταν ζευγάρι στην πραγματική ζωή.

Λέτε την ηλικία σας;

Παύλος: Ναι, γιατί όχι; Είμαι 60.

Τζένη: Με περνάει δέκα χρόνια. Είμαι 50, τα έκλεισα στις 21 Ιουλίου. Και είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι πολύ ωραίο που μπήκε το «5» στην ηλικία μου. Χαίρομαι που μεγαλώνω, έχω ανθρώπους δίπλα μου που τους αγαπώ και με αγαπούν. Αν κάτι με τρομάζει, είναι να μην έχω την υγεία μου. Επίσης, δεν έχω σκεφτεί να κάνω κάτι για τις ρυτίδες μου. Αυτές είναι το αποτέλεσμα από τα γέλια που έχω κάνει και όλες τις εκπλήξεις που έχω νιώσει. Πώς θα σβήσουν αυτά; Δεν θέλω να σβήσω καμία ανάμνησή μου. Όλα θέλω να γράφουν πάνω μου.

Αν ήσουν αδέσμευτη, θα μπορούσες να δεις τον Παύλο ως σύντροφο;

Τζένη: Ο Παύλος είναι ούτως ή άλλως ένας άντρας που φαίνεται πολύ μικρότερος. Και δεν είναι μόνο ότι φαίνεται, είναι όλη του η συμπεριφορά. Προσέχει τον εαυτό του.

Παύλος: Σε ευχαριστώ, Τζένη. Όντως, προσέχω των εαυτό μου. Αν έχω χρόνο, θα πάω στο γυμναστήριο. Από παιδί μού άρεσε ο αθλητισμός, έκανα στίβο, ποδόσφαιρο… Δεν είμαι από τους τύπους που βαριούνται την άσκηση και προσέχω να μην τρώω πολύ.

Είστε από εκείνους που έχετε ζήσει το πραγματικό φλερτ, αλλά κι αυτό που συμβαίνει τώρα μέσα από τα social media. Πώς βιώνετε αυτή την πραγματικότητα; Αν μου επιτρέπεις, Τζένη, την ερώτηση, μια και είσαι παντρεμένη…

Τζένη: Εγώ παντρεμένη δεν είμαι… (Γελάει.)

Παύλος: Οπότε, όποιος θέλει ας στείλει!

Τζένη: Έτσι. Είναι τελείως διαφορετικό. Νομίζω πως το κανονικό φλερτ, αυτό της επαφής, δεν πρέπει να σταματήσει ποτέ. Μιλάνε τα μάτια, μιλάει το σώμα, μιλάνε όλα μας τα κύτταρα. Το φλερτ μέσα από τα social media είναι απρόσωπο, οπότε δεν με αφορά.

Παύλος: Και εγώ συμφωνώ ότι το φλερτ δεν πρέπει να σταματήσει ποτέ και πιστεύω πως δεν έχει σταματήσει. Απλά προστέθηκε και το άλλο. Ο κόσμος φλερτάρει έξω. Απλά μέσα από τα social media γίνεται πιο εύκολη η επαφή. Μπορεί να βρεις κάποιον και να μιλήσεις πιο εύκολα από ό,τι θα γινόταν διάζώσης ή αν διέσχιζες ένα μαγαζί για να μιλήσεις σε μια κοπέλα.

Εσύ πώς φλερτάρεις; Θα πας να μιλήσεις σε μια γυναίκα που σου αρέσει;

Παύλος: Ποτέ. Δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι ο πιο δειλός άνθρωπος που υπάρχει στον κόσμο.

Τζένη: Είδες τι μαθαίνει κανείς;

Δεν είσαι αυτό που λέμε «κυνηγός στο φλερτ»;

Παύλος: Όχι, καθόλου. Όταν βγαίνω με την παρέα μου, πάω να περάσουμε καλά. Δεν θα το κάνω ποτέ αυτό.

Τι επιζητάς σε μια σχέση;

Παύλος: Το φυσικότερο, να μπορώ να συνεννοηθώ. Δεν είναι εύκολο. Είναι ένα γενικό πρόβλημα της εποχής μας αυτό. Έχουμε γίνει αρκετά εγωιστές, κοιτάμε περισσότερο τον εαυτό μας. Πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε μια σχέση. Καλή η έλξη και ο έρωτας, αλλά χρειάζεται και και τ’ άλλο.
Χρειάζεται μια βάση, να μιλάμε την ίδια γλώσσα, να έχουμε την ίδια αισθητική.

Το έχεις βρει εσύ;

Παύλος: Αυτό τον καιρό όχι.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο!»

Φωτογραφίες: Ολυμπία Κρασαγάκη για το περιοδικό ΟΚ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ