Δυναμική, ταλαντούχα και με μια βελούδινη φωνή που σε ταξιδεύει. Η Πέννυ Μπαλτατζή είναι εδώ και λίγους μήνες μητέρα δυο παιδιών και είναι στα καλύτερά της. Η διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια που άνοιξε τους δρόμους του swing στην Αθήνα, μέσα από ένα εξωτικό χαρμάνι ήχων, ρυθμών και χρωμάτων, επιστρέφει με νέο κύκλο συναυλιών, στο Gazarte.

Η Πέννυ Μπαλτατζή μιλά στο okmag για τις δυο Live εμφανίσεις της στο Gazarte στις 5 και 19 Νοεμβρίου, αποκαλύπτει τα επόμενα σχέδιά της και μιλά για την κόρη της, Αμέλια και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της, το δεύτερο παιδί της.

Σε λίγες μέρες επιστρέφετε στο Gazarte για δυο live εμφανίσεις την Κυριακή 5 και 19 Νοεμβρίου. Τι να περιμένουμε από εσάς στη σκηνή. Τι έχετε ετοιμάσει αυτήν τη φορά για τον κόσμο;

Η χαρά μου είναι μεγάλη, γιατί η μουσική μου οικογένεια ξανά μεγάλωσε και είμαστε 7 επί σκηνής… Τα δυο πνευστά δίνουν όλο τον αέρα που τόσο μου είχε λείψει τόσα χρόνια και όλη η ομάδα είναι υπέροχη. Νιώθουμε όλοι όμορφα ο ένας με τον άλλον, όποτε αυτό είναι το πρώτο συστατικό για να υποσχεθεί μια καλή σύμπραξη. Τραγούδια δικά μου και διασκευές που έχω φτιάξει χρόνια, όπως και πολλά λαϊκά τραγούδια για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί για να μελώσουμε.

Πείτε μας δυο λόγια για το νέο σας single «Χρώματα».

Τα «Χρώματα» είναι η πιο γλυκιά συγκυρία για να γνωρίσω αρχικά λίγο καλύτερα τον άνθρωπο που μου το πρότεινε και μου έδωσε απλόχερα την ιδέα και δεύτερον τον καινούριο μου συνεργάτη και άλλο μου μισό στη δουλειά μας, Γιάννη Κουτσαυτάκη από την erodios pr & management.

Τα «Χρώματα» τα έγραψαν δυο άνθρωποι που αγάπησα τη μουσική τους τα πιο τρυφερά μου χρόνια! Εκείνα της προ εφηβείας και εφηβείας. Τους ευχαριστώ πολύ που μου το εμπιστεύτηκαν. Το απόλαυσα, το αλλάξαμε, το ζήσαμε, μεταφερθήκαμε στον χωροχρόνο και το αναβιώνουμε σε κάθε live. Χαίρομαι γιατί το αγαπάει ο κόσμος, το έχει στηρίξει το ραδιόφωνο και ετοιμάζουμε νεα remix που πιστεύουμε ότι θα αρέσει εξίσου.

Τι άλλο ετοιμάζετε αυτήν την περίοδο.

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, πρόγραμμα εορταστικό για να το παρουσιάσουμε όπου βρεθούμε.

Πριν από λίγους μήνες ήρθε στον κόσμο η κόρη σας, Σε τι βαθμό έχει αλλάξει η ζωή σας;

Όλα έχουν αλλάξει, τίποτα δεν είναι ίδιο. Μεγαλώνουμε όλοι μαζί, δοκιμάζουμε τον εαυτό μας και τα όρια μας, τις αντοχές και τη δύναμη μας. Είναι πολύ τρυφερή και ευγενική ψυχή αλλά και δυναμική! Με δυο παιδιά τα πράγματα αλλάζουν πολύ, όμως είναι πολύ μικρή ακόμη όποτε ελπίζω πως μεγαλώνοντας θα είναι λίγο πιο ευέλικτη η καθημερινότητα μου.

Προσπαθώ να συνεχίζω να γυμνάζομαι, να την παίρνω μαζί όπου μπορώ, να βλέπει και τη μαμά της που δεν παραιτείται. Να μαθαίνει στάση ζωής.

Ήταν δύσκολη η επιστροφή στις επαγγελματικές υποχρεώσεις μετά τον ερχομό του μωρού ή έγινε εύκολα;

Φυσικά και ήταν, αν και αν και εργάζομαι από τότε που η κόρη μου, Αμέλια ήταν 35 ημερών. Δεν έχω εγκαταλείψει. Στο δεύτερο παιδί δε με κρατούσε τίποτα. Δεν άντεχα να μείνω στο σπίτι. Μέχρι τριών μηνών είχε κάνει 18 ταξίδια με τη μικρούλα μου για να μπορώ να τη θηλάζω και να μη σταματήσω.

Μετά ήρθε ο χειμώνας και έπιστρεψαμε πιο σταθερά Αθηνα. Όμορφη διαδρομή που συνεχίζει… δεν την αλλάζω με τίποτα.

Διαβάστε επίσης:

Πέννυ Μπαλτατζή: Η σέξι εμφάνιση στη σκηνή με φούξια γκοφρέ μπούστο και φαρδύ τζιν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ