Για το περιοδικό ΟΚ! φωτογραφήθηκαν η Άννα Κουρή και η Ναταλία Δραγούμη. Οι δυο τους πρωταγωνιστούν στην παράσταση της Μιμής Ντενίση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» και περνούν μεγάλο χρονικό διάστημα στη συμπρωτεύουσα.

Μεταξύ άλλων η Ναταλία Δραγούμη μίλησε για τη συνεργασία της με τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Έκανες το τηλεοπτικό σου ντεμπούτο το 1992 στο σίριαλ Μάνα είναι μόνο μία, πλάι στη Μαίρη Χρονοπούλου. Τι θυμάσαι από εκείνη την εποχή;

Ήταν Ιούνιος, μόλις είχα γυρίσει από το Παρίσι, και αρχές Αυγούστου μού έγινε η πρόταση για το σίριαλ. Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και θυμάμαι πως στην αρχή με τσάντιζε που με φώναζαν στον δρόμο με το όνομα του ρόλου, Λιάνα. Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν λατρεμένη, με τόσο έντονη προσωπικότητα, ένα σημαντικό πρόσωπο για αυτό που είμαι σήμερα. Τώρα που το σκέφτομαι, θεωρώ μεγάλη τύχη στην αρχή της καριέρας σου να παίζεις δίπλα σε μια τέτοια προσωπικότητα, τότε μου φαινόταν φυσιολογικό. Δεν ήμουν από τα παιδιά που ήξεραν όλες τις ελληνικές ταινίες. Η Μαίρη ήταν πολύ βοηθητική, μου έδινε συμβουλές, με καλούσε στο καμαρίνι της να μου δείξει τα ρούχα της, με φώναζε «Ναταλίτσα». Κάθε πρωί βαφόταν και κατέβαινε στο στούντιο με μια διάφανη ρόμπα-«ομίχλη», φορώντας από μέσα τα εσώρουχά της. Είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση!

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Δραγούμη: «Υπέστην σεξουαλική παρενόχληση αλλά δεν το θεωρώ τραυματική εμπειρία»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ