Η 29χρονη ηθοποιός πλέον, επί χρόνια μοντέλο, πρώην παίκτρια του Survivor και μέλλουσα σύζυγος του επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, έχει κουραστεί να απαντά μόνο για γάμους, νυφικά και «επόμενα βήματα» στη σχέση της. Έτσι κι αλλιώς μια μοντέρνα Σταχτοπούτα το μόνο που επιτρέπεται να χάνει είναι το γυάλινο γοβάκι της, ποτέ όμως τον προορισμό της. Κοιτάει μπροστά και υπόσχεται στον εαυτό της: «Είμαι αποφασισμένη πλέον να έχω μια ωραία ζωή».

Όσα εξομολογείται η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο ΟΚ! για τον σύντροφό της Κώστα Πηλαδάκη.

3,5 χρόνια με τον Κώστα Πηλαδάκη

«Ο Κώστας είναι ο πιο υποστηρικτικός σύντροφος που υπάρχει. Είμαστε 3,5 χρόνια μαζί. Δεν έχει καμιά σχέση με τον κλασικό άντρα, τον συντηρητικό, τον «θέλω τη γυναίκα στο σπίτι να κάνει τις δουλειές και να μεγαλώνει τα παιδιά». Και για αυτό είμαι μαζί του. Δεν υπήρχε περίπτωση να είμαι με κάποιον που έχει παλιακά, συντηρητικά πρότυπα στο μυαλό του. Δεν μπορώ να το αντέξω. Καλύτερα να είμαι μόνη μου μια ζωή, παρά να είμαι με κάποιον που με καταπιέζει. Επειδή έχω βιώσει στο παρελθόν ζήλια, κτητικότητα, δεν κάνω πλέον μεγάλους συμβιβασμούς. Πολύ βασικό για μένα είναι η ελευθερία μου. Ο Κώστας δεν είναι της λογικής «Α, βγήκες… πρέπει να γυρίσεις στις 12 γιατί ο άντρας σου είναι σπίτι και πώς είσαι εσύ έξω τέτοια ώρα;». Δεν θα δέχονταν πολλοί να φύγω και να πάω στο Survivor. Κάποιος άλλος θα είχε χωρίσει μαζί μου όταν φεύγω και πάω σε μια άλλη ήπειρο και μπορεί να μείνω από μια εβδομάδα μέχρι 6 μήνες.

«Πάντα τα αγόρια που μου άρεσαν ήταν μεγαλύτερα από μένα»

«Ίσως και να έχω daddy issues. Έχοντας απόντα έναν πατέρα, μου αρέσει να νιώθω ότι έχω έναν άνθρωπο ο οποίος εν μέρει έχει χαρακτηριστικά πατρικής φιγούρας, με την έννοια του να είναι ένας άνθρωπος ώριμος, σταθερός, να με στηρίζει, να με προσέχει, να με φροντίζει. Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να είμαι με έναν ανώριμο άντρα που θα τον νταντεύω εγώ. Οπότε δεν ξέρω αν τελικά είναι daddy issues ή στην πραγματικότητα αυτό που περιγράφω είναι ο άντρας που κάθε γυναίκα θα ήθελε δίπλα της. Πάντα τα αγόρια που μου άρεσαν ήταν μεγαλύτερα από μένα. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι αναγκάστηκα και εγώ να ωριμάσω πιο γρήγορα. Αυτό όμως δεν υπήρχε μόνο στο κομμάτι των σχέσεων. Ακόμα και οι φίλοι μου, ο κύκλος μου, ήταν πάντα μεγαλύτεροι από μένα, κάτι που με έκανε να βλέπω τα πράγματα πολύ διαφορετικά.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ο Κώστας Πηλαδάκης την καμάρωσε στο θέατρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ