Στιγμές από τα καλοκαίρια της ζωής της στον Θεολόγο μοιράστηκε στο ΟΚ! η Μιμή Ντενίση, η οποία φωτογραφήθηκε μαζί με την κόρη της στο περιοδικό. Ανάμεσα σε άλλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην Επίδαυρο και στη συζήτηση που ξεκίνησε γύρω από τις παραστάσεις που πρέπει να φιλοξενούνται στον χώρο και τους πειραματισμούς, αλλά και αν η ίδια θα πήγαινε στην Επίδαυρο.

Το 1986 η Αλίκη κατέβηκε στην Επίδαυρο με τη Λυσιστράτη, και λοιδορήθηκε. Και το 1990 κατέβηκε και πάλι με την Αντιγόνη σε σκηνοθεσία Μίνωα Βολανάκη, όπου…

…έγιναν χειρότερα. Αν πάει μια ομάδα που δεν ξέρουμε και παρουσιάσει κάτι παράξενο, κάποιοι θα το κριτικάρουν και οι περισσότεροι θα το εκθειάσουν. Αν πάω εγώ, θα γίνει της τρελής!

Το φοβάσαι αυτό;

Μα όλη μου την καριέρα την έχω περάσει με πόλεμο. Τι να φοβηθώ; Φοβάμαι τον εαυτό μου, φοβάμαι να μην κάνω ένα έργο καλά. Το τι θα πει ο ένας και ο άλλος σε δυναμώνουν αν πραγματικά αγαπάς αυτό που κάνεις και αν έχεις δυνατό χαρακτήρα σε ωθούν να κάνεις περισσότερη δουλειά. Αν πάει ένας άνθρωπος με ευαίσθητο στομάχι, θα τον τσακίσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

Μιμή και Μαριτίνα Ντενίση: Στο σπίτι τους στον Θεολόγο – Φωτογραφίζονται ξανά μαζί μετά από 15 χρόνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ