Η Ελίνα Παπίλα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ! και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τη μεταξύ τους κουβέντα πριν αναλάβει την εκπομπή «Είμαστε μαζί».

«Η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα είχε πολλά στοιχεία από αυτά που είχα προτείνει και χαίρομαι γιατί ήθελα να δώσω κάτι ωραίο στον κόσμο. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για το πώς μου φάνηκε η εκπομπή της» δήλωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου πριν από λίγες ημέρες. Πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρξει παρθενογένεση στην τηλεόραση;

Δεν νομίζω πως υπάρχει. Το να φέρεις κάτι από το παρελθόν στο σήμερα με έναν πιο σύγχρονο τρόπο είναι ωραίο, πιστεύω. Πέρσι στο πρωινό του Star με τον Γιώργο Καρτελιά σχολιάζαμε gossip θέματα, είχαμε μαγειρική, ζώδια, που υπάρχουν στην τηλεόραση τα τελευταία τριάντα χρόνια. Εγώ όμως δεν το θεωρώ όλο αυτό παλιακό.

Της είχες όντως εξομολογηθεί ότι ήθελες να κάνεις μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή;

Ποτέ δεν έκανα μια τέτοια συζήτηση με την κυρία Χατζηβασιλείου. Παρότι κάνω ψυχαγωγικές εκπομπές στο ραδιόφωνο πολλά χρόνια, δεν συμφωνώ απόλυτα με τις ταμπέλες που χαρακτηρίζουν το είδος μιας εκπομπής, με την έννοια πως αν κάποιο άλλο θέμα μού κέντριζε το ενδιαφέρον, θα το συζητούσαμε στον αέρα. Και στο Είμαστε μαζί, για παράδειγμα, πριν από λίγες ημέρες αναφερθήκαμε στις συμμορίες ανηλίκων, ένα θέμα που με ενδιαφέρει πολύ και εμένα ως μαμά. Πιστεύω ότι μια εκπομπή μπορεί να έχει μια πολύπλευρη προσέγγιση των πραγμάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Διαβάστε επίσης:

Ελίνα Παπίλα: Με τον σύζυγο και τη μικρότερη κόρη τους στην Κηφισιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ