Η Ελεονώρα Μελέτη φωτογραφίζεται με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη για το περιοδικό ΟΚ! και μιλά για τη δεύτερη σεζόν του «Mega Καλημέρα», στη συνταγή της επιτυχίας, αλλά και την αποχώρηση της Φλορίντας Πετρουτσέλι.

Ελεονώρα, θεωρείς ότι έχεις βρει πλέον τη συνταγή της τηλεοπτικής επιτυχίας;

Ελεονώρα: Μόνο στη μαγειρική υπάρχει συνταγή. Ούτε για τις σχέσεις ούτε για τις δουλειές υπάρχουν συνταγές.

Στη δική σου εκπομπή τι πιστεύεις ότι λειτούργησε σωστά και πέτυχε η μαγιά;

Ελεονώρα: Μια εκπομπή, πέρα από τα αυτονόητα, είναι και οι σχέσεις των ανθρώπων που συναντιούνται σε αυτήν. Και όπως όλες οι σχέσεις, χρειάζεται να τις δουλεύουμε. Συζητάμε πολύ. Δεν θα πω το αυτονόητο, ότι δηλαδή ο καθένας από εμάς έχει τη δική του εμπειρία στον χώρο, τόσο οι μπροστά όσο και οι πίσω από τις κάμερες. Αγαπάμε όλοι πολύ το αντικείμενο και χαιρόμαστε που πηγαίνει καλά.

Η εκπομπή σας έκανε πρεμιέρα σε δύσκολη συνθήκη, με έντονη επικαιρότητα.

Ελεονώρα: Είναι τόσα τα σοβαρά θέματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Πέρσι ο πόλεμος, η ενέργεια, η ακρίβεια, τώρα οι εκλογές. Δεν είμαστε μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή, έχουμε αρκετές δόσεις ενημέρωσης και σε αυτό βοηθάει η επαγγελματική ταυτότητα τόσο η δική μου όσο και του Κώστα Τσουρού. Και οι δυο μας έχουμε υπηρετήσει την ενημέρωση για πολλά χρόνια. Σε αυτό έρχεται να κουμπώσει και η δημοσιογραφική εμπειρία του Θανάση Πάτρα και της Άννας Ζηρδέλη, αλλά και η σοβαρή άποψη που έχουν και εκφράζουν για τα καυτά θέματα που μας απασχολούν. Συμμετέχουμε όλοι. Ειδικά στην ενότητα της Χριστίνας Κοραή, ο Θανάσης είναι η φωνή του λαού μέσα από τις τοποθετήσεις του.

Σου λείπει η καλημέρα της κουμπάρας σου, της Φλορίντας Πετρουτσέλι-Γούτου;

Ελεονώρα: Ασφαλώς και μου λείπει. Εδώ θέλω να πω ότι η Άννα Ζηρδέλη δεν ήρθε ποτέ για να αντικαταστήσει τη Φλορίντα, όπως γράφτηκε. Είναι μια δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία, που δουλεύει πολύ και έδεσε αμέσως με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν πήρε τη θέση κανενός, απέκτησε τη δική της, και μάλιστα με το σπαθί της.

Φωτογραφίες: Ολυμπία Κρασαγάκη για το περιοδικό ΟΚ!

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ