Με μια απώλεια έκλεισε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στο Mega για την Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα» λίγο πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό για το καλοκαίρι ανακοίνωσε την αποχώρηση της Φλορίντας Πετρουτσέλι από την ομάδα της. Η νεαρή παρουσιάστρια και μητέρα δυο παιδιών ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εκπομπή για προσωπικούς λόγους. Και φυσικά δεν άργησαν να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Φλορίντας Πετρουτσέλι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του okmag η δημοσιογράφος που θα βρεθεί στην πρωινή παρέα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» είναι η Άννα Ζηρδέλη.

Η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη θα είναι η αντικαταστάτρια Φλορίντας Πετρουτσέλι

Στην ομάδα και στο πλευρό της παρουσιάστριας, Ελεονώρας Μελέτη, παραμένουν κανονικά ο Θανάσης Πάτρας και ο Κώστας Τσουρός

Όπως μαθαίνουμε, μάλιστα, η φωτογράφιση για τη νέα τηλεοπτική σεζόν της εκπομπής στο Mega έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Μένει να δούμε τη νέα σύνθεσή της, μετά την προσθήκη της Άννας Ζηρδέλη που την περασμένη χρονιά βρισκόταν στην ομάδα της Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha.

Ο αποχαιρετισμός της Φλορίντας Πετρουτσέλι:

Στην τελευταία εκπομπή της σεζόν για το «Mega Καλημέρα» η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποχαιρέτησε συγκινημένη το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της.

Η πρώην ομάδα του «Mega Καλημέρα»: Θανάσης Πάτρας, Ελεονώρα Μελέτη, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Κώστας Τσουρός.

«Είναι ημέρα χαράς. τελειώνει ένας υπέροχος κύκλος επαγγελματικός και συναισθηματικός. Κρατάω φανταστικά συναισθήματα και στιγμές που έχουμε ζήσει. Κάποιους σας έμαθα εδώ και θα σας έχω μαζί μου στο μέλλον. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα», είπε χαρακτηριστικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι στην τελευταία εκπομπή της σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ