Είναι αναμφίβολα ένα από τα ζευγάρια που ξεχωρίσαμε στην πρεμιέρα του J2US και περιμένουμε πολλές εκπλήξεις από αυτούς στη σκηνή. Ο λόγος για την Daphne Lawrence και τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο που ξεκίνησαν δυναμικά στο πρώτο Live του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη και ετοιμάζονται για μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η Daphne Lawrence μιλά στο okmag για την απόφασή της να συμμετέχει στο J2US, τη χημεία της με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν.

Πώς ήρθε η πρόταση για τη συμμετοχή στο J2US;

Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν στα σχέδιά μου. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα μπορούσε να είμαι σε ένα σόου στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή μου είχαν κάνει σε μια συνέντευξη την ερώτηση αν θα πήγαινα σε κάποιο τηλεοπτικό σόου και είχα απαντήσει θετικά. Και σαν κάρμα μου έγινε η πρόταση από το J2US λίγο καιρό μετά. Ήρθε η ενημέρωση από τη δισκογραφική μου εταιρεία Minos EMI και μου είπαν πως με θέλουν για το J2US. Τότε έγινε το πρώτο ραντεβού με την παραγωγή. Όλα τα παιδιά εκεί είναι εξαιρετικά και υπήρχε πολύ θετικό κλίμα.

Εσύ Daphne έγινες ιδιαίτερα γνωστή όχι μόνο ως ερμηνεύτρια, αλλά και ως δημιουργός, αφού έχεις γράψει πολλά τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Πιστεύεις ότι το J2US είναι μια ευκαιρία να σε γνωρίσει ο κόσμος λίγο καλύτερα ως καλλιτέχνιδα;

Σίγουρα είναι πολύ ωραίο όλο αυτό γιατί μπορεί να μας γνωρίσει ο κόσμος. Να δούμε εμείς τι γίνεται, το κοινό πώς μας θέλει κι αν εμείς τα πάμε καλά.

Το κομμάτι της κριτικής στο J2US πώς σου φάνηκε;

Πάρα πολύ καλά. Μας είπαν όμορφα λόγια, αν και στην αρχή εγώ είχα λίγο άγχος για αυτό το κομμάτι. Είχα λίγο άγχος για τη σκηνή, το πώς θα βγω και το τηλεοπτικό κομμάτι δεν το είχα συνηθίσει και ήταν καινούργιο για εμένα. Χάρηκα πολύ και που ακούσαμε τόσο καλά λόγια γιατί και ο Κωσταντίνος είναι πάρα πολύ καλός και τραγουδά πολύ καλά. Είναι ένας άνθρωπος που εξελίσσεται και γίνεται όλο και καλύτερος. Και θα το δείτε και εσείς αυτό.

Η χημεία με τον Κωνσταντίνος πώς είναι;

Τα πάμε μια χαρά, είναι πολύ καλός. Προσέχει πολύ όσα θα του πεις και τα δοκιμάζει όλα κατευθείαν. το προσπαθεί όλο αυτό και του αρέσει. Στον Κωνσταντίνο αρέσει πολύ να τραγουδάει. Η αλήθεια είναι πως για να συμμετέχεις σε ένα τέτοιο σόου θα πρέπει να σου αρέσει να τραγουδάς. διαφορετικά δεν πας. Απλώς, εγώ βλέπω ότι το απολαμβάνει. Ο Κωνσταντίνος βλέπει το J2US σαν μια γιορτή και είναι πολύ καλό αυτό.

Η αλήθεια είναι πως φέτος το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και από το πρώτο live είδαμε εξαιρετικές ερμηνείες.

Όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά. Το Σάββατο που γνωριστήκαμε είδα ότι είναι όλοι οι συμμετέχοντες καλά παιδιά, με ωραίες φωνές και ενέργειες. Νομίζω ότι θα είναι πολύ ωραίο το J2US.

Στην πρεμιέρα σας είδαμε σε ένα τραγούδι του Σάκη Ρουβά. Τι να περιμένουμε από εσάς στα επόμενα live; Θα σας δούμε και σε ξένα κομμάτια;

Δεν ξέρουμε ακόμη τα κομμάτια με τα οποία θα διαγωνιστούμε γιατί τα μαθαίνουμε σιγά σιγά. Θεωρώ πως θα μπουν και τέτοια κομμάτια. πάιρνουμε στα χέρια μας διάφορα τραγούδια από διάφορα είδη οπότε θεωρώ πως θα υπάρξει και κάποιο ξένο ροκ κομμάτι. Πιστεύω ότι θα μπει και λίγο παραπάνω χορός στις εμφανίσεις μας. Η σκηνή είναι τόσο ωραία, που θα πρέπει να μπει λίγο παραπάνω χορός. Είναι όλα πολύ ωραία, έχω ενθουσιαστεί.

Έχεις ξεχωρίσει κάποιο αγαπημένο ζευγάρι από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους;

Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που μου αρέσουν. Δεν μπορώ τώρα να ξεχωρίσω κάποιον. Είναι νωρίς όμως να μιλάμε για τελικό. έχω στο μυαλό μου κάποια ζευγάρια που έχουν ήδη ξεχωρίσει. Αλλά πιστεύω ότι θα υπάρχει εξέλιξη στην πορεία και πιστεύω ότι θα έχει ανατροπές και εκπλήξεις.

Εσύ, τελικό θα ήθελες να φθάσετε;

Η αλήθεια είναι ότι δεν το βλέπουμε τόσο διαγωνιστικά. Πηγαίνουμε να τραγουδήσουμε, να τα σπάσουμε, να είναι ωραίο το αποτέλεσμα και η προετοιμασία και μακάρι να φθάσουμε και τελικό.

Υπάρχει κάποιο κομμάτι που πιστεύεις ότι σας ταιριάζει και θα ήθελες να διαγωνιστείτε σε αυτό;

Θα μου άρεσε ένα ξένο ροκ κομμάτι, ή να τραγουδήσουμε κάτι από Queen που τους λατρεύω.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος στο okmag για το J2US και τον γιο του: «Ειναι η ζωή μου όλη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ