Το ραντεβού μας για συνέντευξη με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη πραγματοποιήθηκε ένα ηλιόλουστο πρωινό με τον καιρό να μας κάνει τη χάρη και να είναι σχεδόν καλοκαιρινός. Η σχεδιάστρια μόδας, «γκουρού» του styling, αλλά και μέλος της κριτικής επιτροπής του σόου μόδας Style me Up, μας υποδέχθηκε στο showroom της στο Κολωνάκι, εκεί όπου η ίδια φιλοξενεί τη συλλογή ρούχων και αξεσουάρ Stylishious.

Σε έναν φωτεινό χώρο – το «βασίλειό της» – όπως το αποκαλεί η ίδια – μας φιλοξένησε χαρίζοντας το πιο ζεστό της χαμόγελο και πολύ θετική διάθεση. Fit και καλλίγραμμη, ντυμένη με σετ με prints από το σήμα κατατεθέν της (τα μαύρα cat-eye γυαλιά) και με ένα κατακόκκινο κραγιόν τα χείλη αποδείχθηκε ένας «χείμαρρος» στη συνέντευξή μας.

Η συζήτησή μας ξεκίνησε από το Style Me Up, το νέο project που προβάλλεται καθημερινά στον Alpha για το οποίο, άλλωστε, είναι πολύ χαρούμενη. Η όλη διαδικασία των στυλιστικών «μεταμορφώσεων» δηλώνει πως την εξιτάρει, όπως και το γεγονός ότι έχει τη δύναμη να αλλάξει το look μιας γυναίκας ή ενός άντρα. Επιπλέον, αυτό που τη γοητεύει είναι η συνύπαρξη με τους υπόλοιπους συνεργάτες της, η ανταλλαγή και το «μοίρασμα» διαφορετικών απόψεων.

Η ίδια μάλιστα δεν ξέχασε να αναφερθεί και στο J2US αλλά και στο ενδεχόμενο μίας έκτακτης εμφάνισης στο σόου εφόσον φυσικά το θελήσει ο υπεύθυνος της εντυπωσιακής παραγωγής, ο Νίκος Κοκλώνης. Κι εννοείται πως θα ήθελε να εμφανιστεί με τον Γιώργο Τσαλίκη, έναν παρτενέρ που δεν τον αλλάζει με τίποτα, όπως εξηγεί.

Τέλος, ως γνήσια fashionista η ίδια μας είπε για την πολύ έξυπνη κίνησή της. Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της κυκλικής μόδας, η ίδια διοργανώνει μέσω Instagram μία φορά την εβδομάδα συναντήσεις 5-6 γυναικών στο σπίτι, με την παρέα να ανταλλάζει ρούχα και αξεσουάρ.

Δείτε όλα όσα μας είπε στο παραπάνω βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ