Για ακόμα μια φορά το 10ο live του Fame Story Live με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη είχε καθηλωτικές ερμηνείες, διαφωνίες, αλλά και απολαυστικές εκπλήξεις επί σκηνής.

Το ταξίδι του Fame Story ολοκληρώθηκε για την Άντριου και την Eλεάννα, αφού οι κριτές αποφάσισαν να κρατήσουν τους Ντάνι και Βίκτορ.

Όμως, όπως είχε ανακοινώσει ο Νίκος Κοκλώνης από το προηγούμενο live, ο σπουδαστής που θα έβγαινε ως καλύτερη εμφάνιση, θα κέρδιζε ένα μεγάλο έπαθλο. Το έπαθλο θα ήταν να πραγματοποιήσει μια live εμφάνιση στο μαγαζί όπου τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα.

Η νικήτρια λοιπόν ήταν η Αριστέα και τραγούδησε μπροστά σε χιλιάδες κόσμο. Ωστόσο, στο νυχτερινό μαγαζί πήγε ο Νίκος Κοκλώνης, οι καθηγητές και εννοείται όλοι οι σπουδαστές για να διασκεδάσουν ακούγοντας τις μουσικές επιτυχίες των κριτών του μουσικού σόου.

Και τέλος, ο Νίκος Κοκλώνης τραγούδησε το «Έχω μάτι» δίπλα στον Αντώνη Ρέμο και ξεσήκωσε όλο το κοινό με τη μουσική επιτυχία του!

Οι σπουδαστές απήλαυσαν τη βραδινή τους έξοδο και τώρα προετοιμάζονται για το επόμενο live ώστε να παραμείνουν στη μουσική Ακαδημία.

Διαβάστε επίσης: Fame Story: Η διπλή αποχώρηση, οι διαφωνίες και η εκπληκτική Κατερίνα Κούκα στο 10ο live

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ