Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor και αποκαλύπτει στο περιοδικό ΟΚ ότι έχει κάνει συζητήσεις για το επόμενο J2US. Mεταξύ άλλων ο 30χρονος επιχειρηματίας αναφέρει με ποιους Survivors κάνει ακόμα παρέα και αν θα σκεφτόταν τη συμμετοχή του στο Survivor All Star.

Έγινες γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή σου στο περσινό Survivor. Θα λάμβανες συμμετοχή και στο Survivor All Star που θα βγει προσεχώς στον αέρα;

Tο Survivor είναι ένα παιχνίδι που αγαπώ γιατί με σύστησε στον κόσμο. Βγαίνοντας από το παιχνίδι δέχτηκα κύματα αγάπης από όσους το παρακολουθούσαν φανατικά. Για μένα δεν είναι μόνο ένα διαγωνιστικό παιχνίδι επιβίωσης, αλλά μια ωραία αφορμή όπου αναμετρήθηκα με τον εαυτό μου, πέρασα ωραία αλλά και δύσκολα και δημιούργησα φίλους ζωής. Οπότε αν δεχόμουν πρόταση, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος φωτογραφίζεται στο Μονακό και αποκαλύπτει ότι έχει κάνει συζητήσεις για το επόμενο J2US.

Με ποιους άλλους Survivors κάνεις ακόμη παρέα;

Με όλους έχουμε γίνει μια παρέα. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με κανέναν. Με τον Τριαντάφυλλο, τον Ηλία Μπόγδανο και τη Νικόλ (σ.σ. Μαυρίδη) τα λέμε πολύ συχνά.

Ένας παίκτης από την παρέα σας στο περσινό Survivor, ο Τζέιμς Καφετζής, στη συνέχεια συμμετείχε στο Just the 2 of Us. Θα συμμετείχες στο συγκεκριμένο μουσικό σόου;

Για να σε προλάβω, έχω κάνει συζητήσεις για να είμαι στο επόμενο J2US. Θα πήγαινα άνετα στο J2US γιατί εκτιμώ πάρα πολύ τις παραγωγές του Νίκου Κοκλώνη, όπως και τον ίδιο. Τα σόου που κάνει ο Νίκος Κοκλώνης ξεπερνούν την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα και συναγωνίζονται άλλα, παγκόσμιας εμβέλειας. Οπότε περιμένω να δω και εγώ τι θα συμβεί τη χειμερινή σεζόν.

Φωτογραφίες: Γιώργος Παπαδάκης

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ