Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή αλλά και τις καθημερινές του συνήθειες που τον διατηρούν σε φόρμα.

Είσαι 47 χρόνων και εργένης. Δεν σε ενδιαφέρει κάτι πιο μόνιμο;

Δεν με αγχώνει ο χρόνος που περνάει. Η αλήθεια είναι πως δεν δεσμεύομαι εύκολα, πρέπει να έχω δυνατά αισθήματα για μια κοπέλα για να κάνω το επόμενο βήμα. Επίσης, το γεγονός ότι δεν έχω εμφανιστεί με κάποια κοπέλα δεν σημαίνει ότι δεν έχω κάνει κάποια σχέση. Επίσημα ο κόσμος με θεωρεί ελεύθερο από το 2018.

Από το 2018 έχεις κάνει κάποια σχέση;

Μπορεί να έχω και τώρα.

Έχεις;

Ίσως.

Συνεχίζεις να μένεις μόνος;

Ναι.

Μου έχουν πει ότι είσαι πολύ ακατάστατος.

Ναι, πολύ ακατάστατος. Το σπίτι μου είναι σαν ναρκοπέδιο. Έχω ένα τρομερό ταλέντο να μπαίνω σε έναν χώρο και να τον κάνω αμέσως πολύ χάλια, είτε είναι το δωμάτιό μου είτε βρίσκομαι σε ένα ξενοδοχείο. Ξέρεις τι συμβαίνει; Πολλές φορές ψάχνω κάποιο συγκεκριμένο ρούχο και βγάζω όλη μου την ντουλάπα για να το βρω. Εκεί αρχίζει το χάος.

Φαντάζομαι ότι ακολουθείς συγκεκριμένο διαιτολόγιο. Μαγειρεύεις;

Ναι, μου αρέσει να μαγειρεύω. Συχνά τρώω στη μητέρα μου, όταν πηγαίνω να τη δω. Μη φανταστείς, βέβαια, το μενού που ετοιμάζω είναι περιορισμένο: μπιφτέκια, μακαρόνια, ομελέτες.

Είναι εντυπωσιακό πως παρά τα 47 σου χρόνια διατηρείσαι σε άψογη φόρμα.

Έχει να κάνει με το DNA. Για παράδειγμα, αν ασπρίσουν τα μαλλιά κάποιου ή πέσουν, έχει να κάνει με την κληρονομικότητα. Τα μαλλιά τρέφονται από το αίμα, συνεπώς αν τρέφεσαι σωστά, το σώμα παίρνει όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται.

Μη μου πεις ότι βάφεις τα μαλλιά σου;

Όχι, ποτέ δεν το έχω κάνει.

Το μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης;

Σίγουρα. Είναι κάτι που το ακούγαμε από την αρχή όταν ξεκινούσαμε. Βέβαια, στους άντρες υπάρχει μεγαλύτερη διάρκεια. Ασφαλώς με έχει βολέψει αυτό. Βλέπουμε και άντρες μοντέλα ασπρομάλληδες, όπως ο Μάνος Πίντζης, που είναι άνω των 50 να φωτογραφίζονται και να αναλαμβάνουν μεγάλες καμπάνιες.

Τα ξενύχτια δεν σε κουράζουν πια;

Δεν ξενυχτάω πολύ και δεν πίνω πια. Το ξενύχτι σε συνδυασμό με το ποτό είναι που κουράζει τον οργανισμό. Δεν κοιμάμαι και από τις 22.00 όμως. Είμαι νυχτοπούλι, πάντα έτσι ήμουν.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ