Μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις που ετοίμασε φέτος η Έλενα Παπαρίζου στους θαυμαστές της ήταν η επανένωση των Antique. «Δεν ξέρεις πόσο έχω χαρεί για αυτό. Το συζητούσαμε πάνω από δύο χρόνια με τον Νίκο Παναγιωτίδη. Τον αγαπώ πάρα πολύ, μιλάμε μέρα παρά μέρα με μηνύματα», αποκαλύπτει στο ΟΚ!.

Και συνεχίζει η Έλενα Παπαρίζου για το παρασκήνιο της επανένωσης των Antique: «Μου είχε πει στην αρχή: “Έλενα, είσαι σίγουρη; Αν δεν πάει καλά αυτό, δεν θα κάνει κακό στην καριέρα σου;”. “Γιατί να κάνει κακό;” του έλεγα. “Ο κόσμος θέλει να μας ξαναδεί μαζί και όσοι δεν μας ξέρουν μπορεί να ψάξουν και τα παλιά μας τραγούδια. Ας κάνουμε μια προσπάθεια και θα δούμε αν ο κόσμος το αγκαλιάσει”. Ο Νίκος έχει μια πολύ καλή δουλειά στον ιδιωτικό τομέα, έχει τα παιδιά του, είμαι πολύ χαρούμενη για εκείνον».

Κάποια στιγμή στο παρελθόν δεν είχε παραπονεθεί ότι τον είχες λίγο ξεχάσει;

Δεν το θυμάμαι αυτό, αλήθεια. Αν ήταν κάτι της στιγμής, δεν το έχω δει, δεν το έχω ακούσει. Υπήρχε ένα χρονικό διάστημα που δεν μιλούσαμε, αλλά μαλωμένοι δεν ήμασταν ποτέ. Και να υπήρχε μια μικρή πίκρα, την αφήνεις πίσω σου. Πάντα ήξερα τι συμβαίνει στη ζωή του Νίκου. Οι μαμάδες μας είναι πολύ καλές φίλες, κάθε Κυριακή πάνε μαζί στην εκκλησία.

Σου λείπει εκείνη η εποχή της ξεγνοιασιάς;

Ήταν η εποχή της αθωότητας. Μια εποχή που δεν ξαναέρχεται. Εσύ δεν θυμάσαι το πρώτο σου φιλί; Αυτό το συναίσθημα δεν ξαναγυρίζει. Ήμασταν μωρά τότε, είχαμε δίψα για τη ζωή. Είναι η φάση που βλέπεις μόνο το άσπρο και το μαύρο και όχι τις ενδιάμεσες αποχρώσεις.

Το φετινό σου καλοκαίρι θα έχει μόνο συναυλίες, από ό,τι καταλαβαίνω. Εκτός από τις εμφανίσεις στη Σουηδία με τους Antique, θα γυρίσεις και όλη την Ελλάδα.

Ξέρεις πόσο μου έχει λείψει αυτό; Τον Ιούνιο έχουμε και τα MAD Awards, τον Ιούλιο θα λείπω στη Σουηδία και μετά πάλι συναυλίες εδώ.

Άρα δεν θα χαρείς την Αίγινα πολύ φέτος.

Μα στην Αίγινα πηγαίνω συνέχεια, ακόμα και τον χειμώνα.

Θα είσαι και του χρόνου στο The Voice;

Αν θα γίνει το The Voice και μου γίνει πρόταση, εννοείται ότι θα πω «ναι». Από την άλλη, επειδή είμαι έξι χρόνια εκεί, μπορεί να θέλουν μια ανανέωση και να μη με καλέσουν.

Εγώ ξέρω ότι έχεις και άλλες προτάσεις.

Καλύτερα να μην τα λέμε αυτά. Θα σου πω μόνο ότι θέλω να είμαι πιστή σε όλες τις σχέσεις μου.

Όπως ξέρω, επίσης, ότι έχεις απορρίψει προτάσεις με πιο πολλά χρήματα.

Μα ποιος σ’ τα μαρτυράει όλα; (Γελάει.) Σίγουρα τα χρήματα διευκολύνουν τη ζωή μας και μπορούμε να επενδύσουμε στα παιδιά μας και στο μέλλον μας. Η υγεία είναι το παν, όχι τα λεφτά. Μπορεί να σου πουν τώρα εσένα «πήγαινε να καλύψεις τον πόλεμο της Ουκρανίας και θα πάρεις τον τριπλάσιο μισθό». Αν ο ψυχισμός σου δεν το αντέχει, τι θα βάλεις προτεραιότητα; Πολλές φορές είναι και θέμα προσωπικής αξιοπρέπειας ή ευγνωμοσύνης που νιώθεις για κάποιους ανθρώπους.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ