Από τη σαρωτική επιτυχία του «Σασμού» στην καλοκαιρινή περιοδεία με της «Βάκχες». Η πρωτοπόρος σκηνοθέτις Έλενα Μαυρίδου, που θα ερμηνεύσει και τον τραγικό ρόλο της Αγάυης, συναντιέται θεατρικά αυτό το καλοκαίρι με τον σύζυγό της στη ζωή, Δημήτρη Λάλο και τον τηλεοπτικό του συμπρωταγωνιστή, Γιώργο Χριστοδούλου με αφορμή την πιο αινιγματική και μεταφυσική τραγωδία του Ευριπίδη. Οι τρεις τους φωτογραφίζονται μαζί και αποκαλύπτουν στο ΟΚ! άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς τους.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου αποκαλύπτουν στο περιοδικό το παρασκήνιο της γνωριμίας τους. «Είχαμε κάνει τις δοκιμές της νιότης. Έτσι όταν γνωριστήκαμε, ερωτευτήκαμε και αγαπηθήκαμε», περιγράφει η σκηνοθέτις.

Αλήθεια, πώς γνωριστήκατε και γίνατε ζευγάρι;

Έλενα: Ήταν να παίξουμε σε μια παράσταση.

Δημήτρης: Στον Ορέστη.

Έλενα: Η παράσταση ήταν να ανέβει στο δικό μου θέατρο, το Θέατρο Χώρος. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε, ένιωσα σύνδεση με τον Δημήτρη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει μοχθήσει για το θέατρο, το αγαπάει ποικιλοτρόπως, έχει χτίσει κυριολεκτικά το Επί Κολωνώ και αυτό με συγκίνησε.

Τι είδε ο ένας στον άλλον και ερωτευτήκατε;

Δημήτρης: Έλα ντε. Εγώ είμαι καμπούρης, τι είδες Έλενα; (Γελάει.) Είναι αυτή η κοψιά μου, κατάγομαι από βουνό από την Κρανιά Ελασσόνας. Και οι δύο γονείς μου είναι από το ίδιο χωριό.

Έλενα: Όταν γνωριστήκαμε έγινε κατευθείαν άμεση σύνδεση. Ίσως ήταν το βλέμμα του.

Δημήτρης: Και το ένα έφερε το άλλο.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ