Ανήμερα των γενεθλίων της κόρης τους Ιωάννας, ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα βάφτισαν τη μικρή τους πριγκίπισσα. Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Δέδα στη Θεσσαλονίκη που είχε στολιστεί με ροζ τριαντάφυλλα και παιώνιες για τη νεοφώτιστη.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους καλούς φίλους του ζευγαριού. Ανάμεσά τους και ο παρουσιαστής Χρήστος Ανθόπουλος ο οποίος όπως αποκαλύπτει στο okmag έπαιξε ρόλο και στη γνωριμία του ζευγαριού.

«Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε χρόνια. Έχουμε “δέσει”, είμαστε Ιχθύες και οι δύο, είμαστε στον «κόσμο» μας και οι δύο. Με το που γνωριστήκαμε δέσαμε σαν να είμαστε φίλοι χρόνια και κάναμε αρκετή παρέα. Την Κωνσταντίνα Κομμάτα την ήξερα από τη Θεσσαλονίκη, ήταν εξίσου φίλη μου. Ήμασταν στην Αθήνα και είχαμε συζητήσει με τον Γιώργο και μου είχε πει ότι του αρέσει, οπότε πηγαίναμε και ξαναπηγαίναμε στο θέατρο που έπαιζε. Είχαμε μάθει όλη την παράσταση απ’ έξω», μας αποκάλυψε ο Χρήστος Ανθόπουλος επισημαίνοντας ότι κάποιες φορές μπορεί να έβγαιναν όλοι μαζί μετά την παράσταση. Μάλιστα στη σημερινή ημέρα χαράς με τους αγαπημένους του φίλους σκέφτονταν τα όσα έχουν ζήσει. «Το συζητούσαμε και σήμερα πώς πέρασαν τα χρόνια και είναι σαν να ήταν χθες αυτό», είπε φέροντάς τα στο μυαλό του.

Αφορμή για να γνωριστούν καλύτερα η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς ήταν το Mannequin Challenge που είχε διοργανώσει με τη συμμετοχή τους ο Χρήστος Ανθόπουλος μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο είχαν λάβει μέρος ακόμα και η Κατερίνα Γερονικολού με τον Δημήτρη Μακαλιά, αλλά και η Έλενα Ράπτη. «Σκέφτηκα να πω και στην Κωνσταντίνα να έρθει. Θα την πάρεις από την Αθήνα και θα έρθετε να κάνετε το Mannequin Challenge και θα φύγετε, τι πιο απλό και σύνηθες! Εκείνος μου είπε ότι είμαι τρελός. Πήρα την Κωνσταντίνα και της είπα ότι θα έρθει ο Γιώργος Σαμαράς να σε πάρει με το αυτοκίνητο να σε φέρει. Έτσι έγινε το κονέ, από αυτό το βίντεο ουσιαστικά», ανέφερε ο καλός τους φίλος ο οποίος τους έδωσε με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να γνωριστούν ακόμα καλύτερα στη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Ο παρουσιαστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ζευγάρι και δεν έκρυψε πόσο χαίρεται για τη δική τους χαρά, ευχόμενος τα καλύτερα για τον Γιώργο Σαμαρά και την Κωνσταντίνα Κομμάτα, αλλά και τη νεοφώτιστη Ιωάννα που έχει ήδη κάνει προξενιό στον γιο του.

«Είναι και οι δύο φοβερά παιδιά, πολύ καλά παιδιά πολύ down to earth (προσγειωμένοι) και οι δύο. Παρόλο που ο Γιώργος έχει κάνει διεθνή καριέρα. Πατάνε στα πόδια τους, είναι πολύ νορμάλ άνθρωποι και τους αξίζει αυτό που συμβαίνει και στους δύο και συνεχίζουν τόσο ωραία αυτό το κομμάτι της ζωής τους που ήρθε τώρα η μικρή Ιωάννα και μακάρι να έρθουν κι άλλα παιδιά. Γιατί θεωρώ ότι θα δώσουν και πολύ καλές αρχές στα παιδιά αυτά, θα μεγαλώσουν πολύ σωστά. Είναι εκπληκτικοί γονείς», είπε στο okmag ο Χρήστος Ανθόπουλος.

«Η μικρή ήταν μια χαρά στη βάφτιση, ούτε έκλαψε, πολύ αλάνι, γελούσε, κοιτούσε αριστερά δεξιά και γελούσε, ευδιάθετη. Ήταν πολύ πριβέ η όλη φάση. Μετρημένοι στα δάχτυλα φίλοι και η οικογένεια», πρόσθεσε ακόμα για την Ιωάννα και τη βάφτισή της.

Τέλος, ο Χρήστος Ανθόπουλος δεν παρέλειψε να κάνει τις ευχές του για τους καλούς του φίλους και την ευτυχία που βιώνουν μαζί.

«Εύχομαι υγεία για τη μικρή και τους φίλους μου. Από εκεί και πέρα όλα θα έρθουν γιατί το ζευγάρι είναι πάρα πολύ δυνατό ψυχικά και όλα θα τους πάνε όπως πρέπει, είναι πολύ συνειδητοποιημένα παιδιά.

Μία ευχή είναι η κόρη του να παντρευτεί έναν από τους δύο γιους μου. Το προξενιό να το γράψουμε από τώρα να το θυμάστε ότι θα γίνει», είπε αστειευόμενος ο Χρήστος Ανθόπουλος, ο οποίος δημοσίευσε και φωτογραφία από το «προξενιό» με τη μικρή Ιωάννα και τον Χρήστο Ανθόπουλο junior.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ