Την Πέμπτη είχαμε ένα από τα πιο χαρμόσυνα νέα της ελληνικής σόουμπιζ και όχι μόνο. Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα βάφτισαν την μοναχοκόρη τους. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός βάφτισαν την κόρη τους στο κτήμα Δέδα. Η μικρή, που πήρε το όνομα Ιωάννα, ήρθε στον κόσμο στις 19 Μαΐου 2021.

Το ροζ ήταν το χρώμα που επικράτησε στον στολισμό του κτήματος ενώ τα λουλούδια που πρωταγωνίστησαν ήταν τα τριαντάφυλλα και οι παιώνιες.

Το γεγονός πως το ιερό μυστήριο έγινε στη Θεσσαλονίκη ξάφνιασε πολλούς, ωστόσο υπήρχε λόγος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real life, το ζευγάρι βάφτισε την κόρη τους στη συμπρωτεύουσα, αφού εκεί έχει βαφτιστεί και ο πατέρας της.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Κωνσταντίνα και ο Γιώργος θα παντρευτούν πιθανότατα το καλοκαίρι του 2023 στην Κρήτη, τόπο καταγωγής του πρώην ποδοσφαιριστή. Οι δυο τους, άλλωστε, μοιράζουν πλέον τον χρόνο τους ανάμεσα στην Αθήνα και στη Μεγαλόνησο, αφού περνούν εκεί μεγάλο μέρος του έτους, λόγων των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Γιώργου Σαμαρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ