Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά στο περιοδικό ΟΚ! για τα νέα δεδομένα της προσωπικής της ζωής μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Αφορμή η φωτογράφιση μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη για τη νέα καλοκαιρινή συλλογή ρούχων στο Project Soma.

«Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό» και προχωράει μπροστά, αυτό δηλώνει η Αθηνά Οικονομάκου στο περιοδικό ενώ τονίζει πως τίποτα δεν έχει αλλάξει στο πως με τον Φίλιππο Μιχόπουλο είναι οικογένεια για τα δυο τους παιδιά.

Η ανακοίνωση που βγάλατε από κοινού με τον σύζυγό σου για το χωρισμό σας έγινε για αυτό τον λόγο;

Να μη λέει ο καθένας ό,τι θέλει; Ναι, αν και ξέρω ότι είναι κάτι που δεν γίνεται σεβαστό από όλους. Ωστόσο, το κάναμε για να προστατεύσουμε όσο μπορούμε την οικογένειά μας.

Είχες αισθανθεί πίεση τότε;

Όχι. Καμία. (Χαμογελάει.)

Και τώρα πώς είσαι;

Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά.

Ως μαμά που μεγαλώνει μόνη της δύο παιδιά…

Δεν τα μεγαλώνω καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια και αυτό δεν θα αλλάξει.

Προσωπικά, ελπίζω να βλέπουμε και αυτό το καλοκαίρι ωραίες εικόνες σου από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, όπως μας είχες συνηθίσει!

Δεν έχω κανονίσει ακόμα διακοπές, αλλά κανένας προορισμός δεν είναι απαγορευμένος γιατί, όπως σου είπα, έχουμε μια πολύ καλή σχέση, δεν έχουμε τέτοια θέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: Στιγμές κεφιού σε βραδινή έξοδο για τα γενέθλια της Νικόλ Παναγιώτου

Αθηνά Οικονομάκου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ