Στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» πρωταγωνιστεί φέτος ο Αργύρης Πανταζάρας. Μιλώντας στο ΟΚ! εξηγεί τι τον έκανε να δεχτεί τον ρόλο του ενώ περιγράφει το απαιτητικό πρόγραμμα των γυρισμάτων. Ο Αργύρης Πανταζάρας εξομολογείται ακόμα τι είναι αυτό που τον βγάζει εκτός ορίων.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε τελικά να δεχτείς τον ρόλο του Ντίνου στον «Παράδεισο των κυριών;

Δεν ξέρω, ειλικρινά. Είχα πει μέσα μου ότι θα κάνω μόνο την παράσταση φέτος. Είχα κάνει και τα κουμάντα μου, μόλις είχα τελειώσει πέρσι με τον «Σασμό», κόντευαν να ολοκληρωθούν και τα γυρίσματα για το «Φλόγα και άνεμος» στην ΕΡΤ και είπα: «Εντάξει, τέλος τώρα». Είναι που μου αρέσουν τα έργα εποχής; Που εμπιστεύομαι αυτούς που μου το πρότειναν; Είναι που θέλω να μεταμορφώνομαι; Να ξανασυστήνομαι; Καταρχάς είναι ένας ρόλος που δεν έχω ξανακάνει.

Το απολαμβάνεις;

Δεν μπορείς να φανταστείς για τι όγκο δουλειάς μιλάμε. Με 16 σκηνές την ημέρα, ξύπνιος από τις 6.30 μέχρι τις 23.30, 7 στα 7, με τα Σαββατοκύριακα να έχω μόνο θέατρο. Στο τέλος ξεχνούσα πώς με λένε. Δεν θυμόμουν με ποια είναι ερωτευμένος τελικά ο Ντίνος, ποια ήταν πρώην ή νυν. (Γελάει.) Εμείς γυρίζουμε 20 επεισόδια, μπροστά από αυτά που παίζονται στον αέρα και μετά γκρουπάρονται οι σκηνές την ίδια μέρα, όποτε διανύουμε αρκετές χρονικές και ψυχολογικές αποστάσεις μέσα σε λίγες ώρες. Έχει τύχει να χωρίσεις πριν γυρίσεις τη σκηνή γνωριμίας και να βρίζεις τον άλλο πριν μάθεις καν ποιος είναι! Είναι μεγάλος άθλος αυτό. Όποιος δεν το έχει κάνει, δεν έχει περάσει από αυτό, για μένα δεν έχει δικαίωμα να μιλάει. (Γελάει.)

Γενικά αυτοτρολάρεσαι. Δεν χάνεις το χιούμορ σου;

Το χιούμορ είναι μια μονάδα μέτρησης στο πόσο σοβαρά παίρνεις τη ζωή και τον εαυτό σου. Άλλο η σοβαρότητα κι άλλο η σοβαροφάνεια. Όπως άλλο να έχεις χιούμορ κι άλλο να είσαι γελοίος.

Τι σε βγάζει εκτός ορίων;

Εκτός ορίων με φέρνει η αδικία.

Από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ